ОБЩИНА СЛИВЕН ДОБАВИ В САЙТА СИ РАЗДЕЛ С ИНФОРМАЦИЯ ЗА COVID-19
март 23, 2020 1625 Прегледи

ОБЩИНА СЛИВЕН ДОБАВИ В САЙТА СИ РАЗДЕЛ С ИНФОРМАЦИЯ ЗА COVID-19

Раздел с информация за новия коронавирус COVID-19 е добавен в сайта на Община Сливен. На адрес https://mun.sliven.bg/covid-19 са публикувани актуални телефонни номера на едно място, инструкции за предпазване от заразяване и информация за вируса.
Всички заповеди на кмета до този момент са добавени в този раздел, както и връзки към сайта на Министерството на здравеопазването за граждани и за медицински специалисти. За улеснение на посетителите са публикувани и линкове към сайтове за онлайн плащания за битови сметки.

Продължава изпълнението на мерките за неразпространение на коронавируса на територията на община Сливен.

Предишна КАНЦЕЛАРИЯТА НА СЛИВЕНСКА МИТРОПОЛИЯ СПИРА РАБОТА ОТ ДНЕС ДО 31 МАРТ
Следваща АРЕСТИ И ДОСЪДЕБНИ ПРОИЗВОДСТВА ЗА НАРУШАВАНЕ НА КАРАНТИНАТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЛАГОДАРЕН БАЩА ОТ СЛИВЕН: „Д-Р ЛЮБА БЪЧВАРОВА ЗАСЛУЖАВА ВЪЗХИЩЕНИЕ”

В последните дни се изговори и изписа много за лекарите в детското ни отделение, но всички знаем, че лекарската професия е мисия и не всеки има силата и смелостта да

Новини Сливен

ОХРАНИТЕЛИ С БУХАЛКИ ПРЕБИХА ЖЕСТОКО МЛАД МЪЖ

Млад мъж е жестоко пребит от частни охранители. Пострадалият, чието първо име е Васил, е настанен в реанимацията в Областната болница на Сливен, научи Sliveninfo. „Травмите на пациента са сериозни,

Новини Сливен

БАЛ С МАСКИ В ДЕТСКА ЯСЛА № 3

За втора поредна година в Детска ясла №3 се проведе парад на приказните герои –   „Есенен карнавал – Бал с маски” .  Карнавалът премина с много игри, песни и танци.