ОБЩИНА СЛИВЕН ДАРИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ НА СЕЛО БОГДАН

ОБЩИНА СЛИВЕН ДАРИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ НА СЕЛО БОГДАН

Близо 1 тон пакетирани хранителни продукти бяха дарени от Община Сливен на кметството на сeло Богдан в община Карлово. Населеното място е едно от най- пострадалите села в Карловско по време на тежките наводнения и проливни дъждове. Дарените продукти са от първа необходимост и в помощ на множеството пострадали и останали без дом жители на селото. Доставянето на дарението до селото е извършено с транспорт на Община Сливен.

През месец септември доброволци от Сливен и село Глушник се включиха в разчистването на улици и къщи в засегнатото село, оказвали са помощ на пострадали. Тогава бяха изпратени и дарения, като спални комплекти, домакински уреди и електроуреди.

„В такива моменти е важно да си оказваме подкрепа, под каквато и да е форма. Важно е хората там да знаят, че не са сами и да усещат подкрепа в тази тежка ситуация“, коментира кметът на община Сливен Стефан Радев.

Предишна ЗАБРАВЕНА СКАРА ПРИЧИНИ ПОЖАР В СЛИВЕН
Следваща СДРУЖЕНИЕ "ИНЪР УИЙЛ" СТЪПВА В СЛИВЕН С БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ ''ПРЕСИЧАЙ БЕЗОПАСНО С БОБИ И КЕЛИ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОДМВР-СЛИВЕН ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ОПИТИ ЗА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ

Поради постъпили обаждания в РУ-Сливен и Нова Загора за опити за телефонни измами предупреждаваме гражданите да се  свържат със свои близки, които живеят сами и разполагат със стационарен телефон, да

Новини Сливен

57 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

1739 нови случая на COVID-19 са били установени у нас през изминалото денонощие от направени 6190 PCR теста, показват данните в Единната информационна система. Общо потвърдените случаи от началото на

Новини Сливен

СРЕЩА – РАЗГОВОР СЪС СТЕФАН ЦАНЕВ И ДОРОТЕЯ ТОНЧЕВА НА 18 ФЕВРУАРИ

Среща-разговор с известния драматург, поет и писател Стефан Цанев и Доротея Тончева ще се проведе на 18 февруари – понеделник. Срещата ще се състои в зала „Май“ от 17 часа.