ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ОБЯВИ НАЧАЛОТО НА КАМПАНИЯТА ЗА ПЛАЩАНЕ НА МЕСТНИ ДАНЪЦИ НА 2023 Г.
януари 30, 2023 371 Прегледи

ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ОБЯВИ НАЧАЛОТО НА КАМПАНИЯТА ЗА ПЛАЩАНЕ НА МЕСТНИ ДАНЪЦИ НА 2023 Г.

Община нова Загора вече е готова да посрещне желаещите да платят местните си данъци за настоящата година. Първите посетители на касите в Общината, бяха кметът Галя Захариева, която постави началото на кампанията за плащането им за 2023 г. и живеещата в Стара Загора жителка на с. Богданово Стоянка Димитрова Михова, пристигнала с влака в началото на работната седмица, за да внесе данъците си.

Справка за дължимия размер на данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци и данък върху превозните средства може да се направи на сайта на Община Нова Загора през мобилно устройство чрез пин –код, който се получава лично от отдел „Местни данъци и такси“.

Данъците могат да се заплащат в брой на касите на отдел „Местни данъци и такси в сградата на Общината и във всички кметства в малките населени места. Могат да се внесат и по банков път, във всяка пощенска станция на „Български пощи“, през „Изипей“, както и в офисите на Банка ДСК. Дължимите суми могат да се платят на две вноски – до 30.06.2023 г. и до 31.10.2023 г.
При заплащане на пълният им размер в срок до 30.04.2023 г., данъкоплатците се ползват с 5% отстъпка.

Предишна БЕЛИ ЛЕБЕДИ КРАЙ СЛИВЕН
Следваща ПИЯН ШОФЬОР НА ОПЕЛ Е ХВАНАТ ТАЗИ НОЩ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

САМО В СЛИВЕН ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА ПОЕВТИНЯВАТ, НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ – СКОК НА ЦЕНИТЕ

Цените на парното и топлата вода ще се повишат от 1 юли в цялата страна, с изключение на Сливен. Цените на парното и топлата вода ще се повишат средно с

Новини Сливен

68-ГОДИШЕН ПЕШЕХОДЕЦ Е УДАРЕН ОТ КАМИОН В ТВЪРДИЦА

На 20 декември, в 13,25 часа, в град Твърдица, е възникнало пътно произшествие с  пострадал пешеходец. Товарен автомобил „Мерцедес”, управляван от водач на 42 години от град Сливен, при движение

Новини Сливен

БУЛЕВАРД „ХРИСТО БОТЕВ” СЕ ЗАТВАРЯ ЧАСТИЧНО ЗАРАДИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ВЕЛОАЛЕЯТА

Участъци от булевард „Христо Ботев“ ще бъдат затваряни докато върви полагането на първия асфалтов пласт на новата велоалея. Община Сливен се извинява за временното неудобство и моли гражданите за търпение.