ОБЩИНА КОТЕЛ СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“
14.09.2022 335 Прегледи

ОБЩИНА КОТЕЛ СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

Община Котел ще се включи в десетата национална кампания „Да изчистим България заедно“ на БТВ Медиа Груп. Тази година инициативата ще се проведе под надслов „Подай ръка на природата“ и е насочена към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на околната среда, бъдещето и възпитанието на децата. Денят, определен за голямото почистване в Котел, е 17 септември (събота).

На желаещите граждани, институции, фирми и организации да подкрепят инициативата ще бъдат предоставени чували и ръкавици. Необходимите консумативи ще бъдат раздавани в дена на почистването пред сградата на Общината. В останалите населени места, доброволците, които искат да се включат в кампанията, могат да се обърнат за консумативи към кметовете на кметства. Пълните чували трябва да се оставят до контейнерите за битови отпадъци, за да бъдат извозени своевременно.

Служителите от общинска администрация Котел ще се включат в кампанията в съботния ден като те ще почистват замърсените градски площи. Към тях могат да се включат и всички доброволци от града, като сборният пункт ще бъде пред сградата на Община Котел в 10:00 ч. на 17 септември 2022 г. (събота).

Предишна ПЛАНИРАНИ СПИРАНИЯ НА ВОДОПОДАВАНЕТО В ГР. СЛИВЕН НА 19.09.2022 Г.
Следваща ОТБОРЪТ НА СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИ ДОСТОЙНО НА18-ТА МЕЖДУНАРОДНА УЧИТЕЛСКА СПАРТАКИАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„НА СЪБОР КРАЙ ТУНДЖА“ В СЕЛО ЧОКОБА

Над 30 самодейни и читалищни фолклорни формации от региона са подали заявки за участие във фолклорния събор „На събор край Тунджа“, който тази година ще се проведе в село Чокоба.

Новини Сливен

ГЪМЗАТА ИДВА В СЛИВЕН ЗА ЗАКРИВАНЕ КАМПАНИЯТА НА ИТН

Известният музикант и певец Гъмзата идва в Сливен в петък, когато ИТН ще закриват своята кампания в центъра на града. Ето какво съобщиха днес от сливенската централа на партията. ГЪМЗАТА

Новини Сливен

ЗАПОВЕД НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ВЪВ ВРЪЗКА С ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ПО СЛУЧАЙ ПОСРЕЩАНЕ НА ПЪРВА ПРОЛЕТ

Да се въведе забрана за движение на пътни превозни средства от Информационно-туристическия център до обръщалото под Долна лифтена станция на 22 март, гласи заповед на кмета Стефан Радев. Тя е