ОБЩИНА КОТЕЛ ОРГАНИЗИРА ЗАЛЕСИТЕЛНА АКЦИЯ ПОД НАДСЛОВ „ДЪРВЕТА ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. НЕКА ГИ ЗАСАДИМ ЗАЕДНО“
април 14, 2022 152 Прегледи

ОБЩИНА КОТЕЛ ОРГАНИЗИРА ЗАЛЕСИТЕЛНА АКЦИЯ ПОД НАДСЛОВ „ДЪРВЕТА ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. НЕКА ГИ ЗАСАДИМ ЗАЕДНО“

На 15 април /петък/ Община Котел кани котленци да вземат участие в  залесителна акция по повод  Деня на Земята – 22 април. Зелената инициатива се реализира благодарение на събраните средства от общинската мартенска кампания „Купи мартеница – дай живот на гората“, чрез които Община Котел закупи над 1000 броя акациеви фиданки. Районът, определен за залесяване се намира източно от сградата на НУФИ „Филип Кутев“.

В акцията, с доброволен труд, могат да се включат всички желаещи граждани от Котел като общинската администрация се ангажира с осигуряването на инструменти.

Сборният пункт, от който ще се тръгне за района, определен за залесяване е входната оградна врата на НУФИ „Филип Кутев“ в 12:00 часа.

Предишна КОТЕЛ ТЪРЖЕСТВЕНО ОТБЕЛЯЗА 201-АТА ГОДИШНИНА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА СВОЯ ПАТРОН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Полицай влиза в бара, оглежда внимателно, приближава и пита бармана: – Да се е мяркала някоя червенокоса блондинка в бара тези дни. – Абе вие пак ли подгонихте извънземните?

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ОТ АТАНАС АТАНАСОВ, ИЗБРАН ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, Благодаря на всички вас за подкрепата на отминалите местни избори. Благодаря на хората, които пренебрегнаха лични и семейни ангажименти и в продължение на повече от месец

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН КЪМ 26 НОЕМВРИ

1 049 души са активно болните с COVID-19 към момента в област Сливен, съобщиха от Областния кризисен щаб. Те са жители на 80 населени места. В община Сливен с коронавирусни инфекции са 763-ма