ОБЩИНА КОТЕЛ ОРГАНИЗИРА ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА
02.06.2023 507 Прегледи

ОБЩИНА КОТЕЛ ОРГАНИЗИРА ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА

Община Котел организира весел празник за всички малки, големи и още по-големи деца по повод 1 юни – Международния ден на детето. На празника имаше много забавления, весели игри, огромна торта, награди и щури изненади.

Начало на детското веселие беше дадено от актьорите от Държавен куклен театър Сливен и продължи с шахматен сеанс, карнавал и много игри. Кметът на Община Котел, Коста Каранашев беше подготвил много изненади за малките и пораснали деца и се присъедини с екипа си в детския празник.

Същевременно в Ябланово се проведе футболен турнир, който протече при голям интерес. Децата бяха изключително щастливи и усетиха в пълна степен, че празникът е техен.

Футболните срещи бяха изключително напрегнати и оспорвани, а зрителите бяха държани в напрежение до края. Победители в крайна сметка в групата на децата стана ОФК ,,Върбица“, който надви отбора на ОФК ,,Раковски “ Котел с 4-3. При юношите ОФК ,,Раковски“  грабна купата след 8-6 срещу юношите на ОФК ,,Върбица“ след поредица от обрати оставили без дъх зрителите.

Победителите  получиха награди, а всички участници освен подаръците осигурени от Община Котел, отнесоха много приятни емоции и си обещаха догодина да си дадат реванш на същата дата.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДПС ИЗДИГАТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОЕКТЪТ ЗА БЮДЖЕТ 2018 НА ОБЩИНА КОТЕЛ БЕ ПРЕДСТАВЕН НА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

Близо 15 милиона и 613 хиляди лева е проектобюджета на община Котел за 2018 г. Кметът на община Котел Коста Каранашев и екипът му представиха вчера пред обществеността рамката на

Новини Сливен

4755 СА ПРИЕТИТЕ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОДМЯНА НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ЗА МЕСЕЦ ЮНИ В СЕКТОР „БДС“ – СЛИВЕН

От началото на месец юни в сектор „БДС“ към ОДМВР-Сливен са приети  4755  заявления за издаване на нови лични карти и паспорти.  30 процента от тях са приети от мобилните

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ПОЖАР ВЪВ ФУРАЖЕН ЦЕХ В СЕЛО КАЛОЯНОВО

Пожар във фуражен цех са гасили екипи на РСПБЗН-Сливен. На 17 април в 05,07 часа е възникнал пожар в цех на фуражно предприятие в село Калояново. На място са изпратени