ОБЩИНАТА ПОЛУЧИ ПОЧЕТЕН ЗНАК ОТ СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН ЗА ДОБРО СЪТРУДНИЧЕСТВО
21.03.2024 912 Прегледи

ОБЩИНАТА ПОЛУЧИ ПОЧЕТЕН ЗНАК ОТ СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН ЗА ДОБРО СЪТРУДНИЧЕСТВО

С празничен концерт в зала „Сливен“ строителната гимназия в Града под Сините камъни „Арх. Георги Козаров” отбеляза своя 65-годишен юбилей. По повод празника кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до ръководството на училището, който беше прочетен от зам.-кмета Пепа Чиликова.

„За всички 65 години през училището са преминали толкова много деца, които със своя талант и умения са градили и продължават да градят доброто му име. Градите история и бъдеще! Пожелавам на всички Вас и семействата Ви крепко здраве, лични и професионални успехи! Честит празник!“, пише кметът.

От името на кмета Пепа Чиликова подари на директора на училището инж. Красимир Георгиев икона на Св. Димитър, който е покровител и на строителите.

С голямо вълнение директорът на училището честити празника и пожела на всички бивши и настоящи учители и ученици здраве и много късмет.

„Вече 65 години гимназията по строителство и геодезия твори кадри, които допринасят за бизнеса и за изграждането на нашето общество. Благодаря на всички бивши и настоящи колеги, които са допринесли и допринасят за рзвитието на нашите ученици“, каза в приветствието си инж. Георгиев.

Училището връчи почетен знак за добро сътрудничество на Общината, както и на съсловни организации, свързани със строителството в Сливен.

На церемонията присъстваха още председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, областният управител Маринчо Христов, зам.-кметът Стоян Марков, представители на образователни институции от София и Сливен.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща НАБЛЮДАВА СЕ ЗНАЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ЦЕНТРАЛНО ТОПЛОСНАБДЯВАНЕ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ДВА НОВИ СОЦИАЛНИ ЦЕНТЪРА

Общината започва изграждането на два нови центъра за предоставяне на услуги за подкрепа в общността и в семейна среда. Те ще се намират в сградата на бившето Начално училище „Хаджи

Новини Сливен

ОДМВР-СЛИВЕН И КМЕТОВЕ ОТЧЕТОХА СЪВМЕСТНАТА РАБОТА ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ШЕСТМЕСЕЧИЕ

Кметове от община Сливен се срещнаха с директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков и началника на районното управление главен инспектор Димитър Кикьов по въпроси, възникнали през последните шест месеца,

Новини Сливен

ПОЗИЦИЯ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН” ЕАД

Ние, от „Топлофикация Сливен“ ЕАД непрекъснато следим информацията в медиите, която се публикува за всичко свързано с  областта на енергетиката. През вчерашния ден в обществото се зароди сериозна дискусия по