ОБРЪЩЕНИЕ НА ВАХЕНАК КЕНДЕРЯН ДО ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН

ОБРЪЩЕНИЕ НА ВАХЕНАК КЕНДЕРЯН ДО ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН

Уважаеми съграждани,

Днес ние, представителите на арменската общност в град Сливен, с чувство на тревога относно случващото се в Нагорни Карабах, се присъединяваме към призивите на международната общност за прекратяване на всякакви военни действия в региона. Вярваме, че тлеещият с години конфликт може и трябва да бъде разрешен посредством интензивна комуникация между Армения и Азербейджан, за да бъде избегнато изостряне на напрежението, както и въвличане на трети страни в насилието. Загрижени сме за развоя на сраженията на фона на приетото „военно положение“ и в двете страни и ще продължим да следим събитията, изпълнени с надежда, че в най-скоро време мирът ще възтържествува и жителите ще могат спокойно да се приберат по домовете си.

 

29.09.2020

Арменско църковно настоятелство гр. Сливен

Гр. Сливен

Председател: Вахенак Кендерян

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: ПРИДОБИВАНЕТО НА НЕМСКА ЕЗИКОВА ДИПЛОМА ДАВА НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД УЧЕНИЦИТЕ НА ГИМНАЗИЯ "ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ"
Следваща ПГПЗЕ „ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ” ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗДАВА НЕМСКИ ЕЗИКОВИ ДИПЛОМИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАМЕРА Е ЗАСНЕЛА КРАДЕЦ ОТ МАГАЗИН В СЛИВЕН

Камера е заснела крадец на цигари от магазин в Сливен. В нощта срещу неделя апашът е разбил стъклото на входната врата в магазина на фирма „Мончеви“ на ул. „Димитър Добрович“.

Новини Сливен

СЕДЕМ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ДРОГА В КОТЕЛ

Полицията в Котел е задържала седем мъже при операция по линия „Наркотици“. На 27 декември са извършени процесуално-следствени действия в частен дом в квартал „Изток“ в град Котел. На място

Новини Сливен

ЖИТЕЛИ НА „КЛУЦОХОР“ ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА СМЕТИЩЕ

Преди десетина години на това място имаше детска площадка, а днес е незаконно сметище. Силно се надяваме общината да реагира, за да могат децата да играят нормално, а не родителите