ОБРЪЩЕНИЕ НА ВАХЕНАК КЕНДЕРЯН ДО ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН

ОБРЪЩЕНИЕ НА ВАХЕНАК КЕНДЕРЯН ДО ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН

Уважаеми съграждани,

Днес ние, представителите на арменската общност в град Сливен, с чувство на тревога относно случващото се в Нагорни Карабах, се присъединяваме към призивите на международната общност за прекратяване на всякакви военни действия в региона. Вярваме, че тлеещият с години конфликт може и трябва да бъде разрешен посредством интензивна комуникация между Армения и Азербейджан, за да бъде избегнато изостряне на напрежението, както и въвличане на трети страни в насилието. Загрижени сме за развоя на сраженията на фона на приетото „военно положение“ и в двете страни и ще продължим да следим събитията, изпълнени с надежда, че в най-скоро време мирът ще възтържествува и жителите ще могат спокойно да се приберат по домовете си.

 

29.09.2020

Арменско църковно настоятелство гр. Сливен

Гр. Сливен

Председател: Вахенак Кендерян

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: ПРИДОБИВАНЕТО НА НЕМСКА ЕЗИКОВА ДИПЛОМА ДАВА НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД УЧЕНИЦИТЕ НА ГИМНАЗИЯ "ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ"
Следваща ПГПЗЕ „ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ” ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗДАВА НЕМСКИ ЕЗИКОВИ ДИПЛОМИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БОРИСОВ В ЯБЛАНОВО: САМО ТОЛЕРАНТНОСТТА МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ

Премиерът Бойко Борисов обикаля района на Котел. И след Соколарци на път за Ябланово отново заговори за комунистите и възродителния процес. Коментира, че са плашили хората, че ГЕРБ ще им

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Полицай влиза в бара, оглежда внимателно, приближава и пита бармана: – Да се е мяркала някоя червенокоса блондинка в бара тези дни. – Абе вие пак ли подгонихте извънземните?

Новини Сливен

ВЪЛКАН ЯНЕВ НАПУСНА СЛИВЕНСКА МИТРОПОЛИЯ СЛЕД 50 ГОДИНИ ВЯРНА СЛУЖБА, ПОСТЪТ НА СЕКРЕТАР ПОЕ ИВАН МЛЕЧКОВ

31-годишният Иван Млечков е новият секретар на сливенска митрополия. „Завършил съм Духовна семинария в Пловдив и богословие във Великотърновския университет. Досега бях ревизор в митрополията“, заяви пред Sliveninfo Иван Млечков,