ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ЧАВДАР БОЖУРСКИ С ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОДМВР-СЛИВЕН
05.07.2024 347 Прегледи

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ЧАВДАР БОЖУРСКИ С ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОДМВР-СЛИВЕН

 

Уважаеми служители на ОДМВР-Сливен,

Скъпи колеги,

Приемете моите най-сърдечни поздравления и пожелания за здраве и много професионални и лични успехи по случай празника на Министерство на вътрешните работи – 5 юли!

Професията, която сте избрали, е трудна и често неблагодарна, но в същото време отговорна. Именно Вие и вашата всекидневна дейност сте в основата на обществения ред. Вашият дълг не приключва с края на работния ден или дежурството, а продължава денонощно, седем дни в седмицата, за цял живот и дори отвъд него.

Вие сте наследници на първите служители на МВР отпреди 145 години, а след вас ще дойдат други колеги. Но професионализмът, честта, принципите и борбата за реда и законността в името на България остават неизменни.

Убеден съм, че в МВР работят достойни хора, които и занапред ще продължат да служат доблестно на държавата и да се грижат за сигурността и противодействието на престъпността.

От името на гражданите на област Сливен и от свое име изразявам благодарност и уважение към Вашия труд. Желая на Вас и на Вашите семейства здраве и щастие, сили и търпение и още много изпълнени професионални и лични цели!

 

5 юли 2024 г.                                                    Чавдар Божурски

Сливен                                                              Областен управител на област Сливен

Предишна СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ БЕ УДОСТОЕН С НАЙ-ВИСОКОТО ОТЛИЧИЕ В МВР
Следваща ДПС СЛИВЕН ПРИЗОВА ЗА ЕДИНСТВО И СПЛОТЯВАНЕ В ПАРТИЯТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

7 ДУШИ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА КРАЖБА НА АВТОМОБИЛНИ ЧАСТИ В СЛИВЕН

Полицията в Сливен е задържала 7 мъже за кражба на автомобилни части от фирма в индустриалната част на град Сливен. По данни на заявителя нанесената щета е на стойност 35

Новини Сливен

ГОЛЯМ ПОЖАР В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Голям пожар в центъра на Сливен. Три пожарни са пред магазин „Билла“ на бул. „Хаджи Димитър“. Гъсти кълба черен дим излизат от последния етаж на блок, който се намира зад

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Изпратили блондинка в космоса с две кучета. От земята им се обадили: – Шаро. – Бау! – Шаро натисни зеленото копче! – Шаро натиснал зеленото копче. – Рекс. –