ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА В „СРЕЩА НА ЛИДЕРИТЕ“ НА БАЗА „НОВО СЕЛО“

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА В „СРЕЩА НА ЛИДЕРИТЕ“ НА БАЗА „НОВО СЕЛО“

Областният управител Чавдар Божурски посети база „Ново село” по покана  на зам.командира на Районния помощен екип за Черно Море Скот Сайтс и директора на обекта – отдел „Управление и съоръжения”  Дейвид Тидеман.  Визитата премина под мотото „Среща на лидерите”  и в нея  бяха поканени да участват още кметът на община Сливен Стефан Радев, директорът на ОД на МВР ст.комисар Димитър Величков, директорът на ТД на ДАНС Николай Чиликов.

Домакините  на събитието  представиха дейността на базата, която се използва съвместно от американски и български военни, запознаха ги със значимите учения, проведени на нейна територия, показаха създадените условия за пребиваване и обучение, както и самия тренировъчен полигон.  Гостите разговаряха с полк. Уесли Мъри, командир на Черноморски помощен екип, и с подп. Петър Желев, командир на Полевия учебен полигон „Ново село”.

Посещението се състоя в навечерието на Деня на благодарността, официален празник на САЩ.  Американските представители на „Ново село” изразиха благодарност към гостите и институциите, които представляват, както и към местното население за оказваната  подкрепа по време на пребиваването им в България.

 

Предишна МЛАДЕЖКИ ДОМ ОРГАНИЗИРА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО И МЛАДЕЖ
Следваща "РАЗЛИЧНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ” С ЯМБОЛСКАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ГЛАСУВАХ ЗА СИЛНА ЕВРОПА И РАСТЕЖ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

Кметът на Сливен Стефан Радев упражни правото си на глас в изборите за Европейски парламент в СУ „Йордан Йовков“. „Гласувах за силна Европа, за най-силната българска партия в Европейския съюз.

Новини Сливен

ЧЕТИРИМА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ ПРОВЕРКА В БАЛКАНА

На 17 януари, около 19.30 часа, патрулен екип на участък „Градец” към РУ-Котел, е извършил проверка на  четирима на възраст 23-17 години в село Мокрен. При проверката те правят опит

Новини Сливен

НАРКОТИЦИ СА ОТКРИТИ НА ДВА АДРЕСА В СЛИВЕН ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА

Спецакция срещу производството и разпространението на наркотици е осъществена на 28 май в град Сливен.  В хода на процесуално следствени действия, извършени в жилище, обитавано от криминално проявения 39-годишен С.Б.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

nine − seven =