ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВЯВА ЛЕКАРИТЕ С ДЕНЯ НА СВЕТИ РИЛСКИ

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВЯВА ЛЕКАРИТЕ С ДЕНЯ НА СВЕТИ РИЛСКИ

Уважаеми лекари,

На 19 октомври Българската православна църква почита един от най-тачените ни светци – Свети Иван Рилски Чудотворец. Наричат го „земния ангел“ и „небесния жител“ заради помощта му към нуждаещите се и заради сътворените чудеса за тяхното телесно и духовно изцеление. Този светец е покровител и на българския лекар. Обществото ни дължи огромна благодарност към Вас, особено днес. В условията на тежка пандемия, с цената на голям личен риск и жертва Вие ежедневно се борите за здравето на всеки един от нас и спасявате човешки животи. Няма да е пресилено, ако кажем, че сте нашите герои!

Поднасям дълбокото си уважение към труда и човечността, с която обгрижвате пациентите. Пожелавам Ви най-сърдечно здраве и сили в дните на изпитания! Здраве и благополучие да има за семействата и близките Ви!

 

С уважение: Чавдар Божурски

Областен управител на област Сливен

Предишна НАД 200 ПРОВЕРКИ ЗА СПАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ СА ИЗВЪРШЕНИ В КРАЯ НА МИНАЛАТА СЕДМИЦА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ“ ПРЕЗ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен през месец октомври. Ученията са започнали от днес и ще продължат през дните 9,

Новини Сливен

БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ПО КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ И РАБОТА С МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА СЕ ПРОВЕДЕ В БИБЛИОТЕКА „ЗОРА”

От 10 до 21 август 2020 година в Библиотека  “Зора” се  проведоха още два практически курса за хора от третата възраст при стриктно спазване на противоепидемичните мерки – дезинфекция на помещението и компютърните устройства, използване на маски

Новини Сливен

ГОЛЯМОТО АСФАЛТИРАНЕ В СЛИВЕН ЗАПОЧВА

Голямото асфалтиране в Сливен започва. Тази година градът под Сините камъни ще вложи над 2,6 млн. лева за улични настилки. Нещо, което не се е случвало в годините на прехода.