ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ АФУЗОВ ИЗКАЗА БЛАГОДАРНОСТ НА ГЛ.ИНСПЕКТОРИ ГЕОРГИЕВ И АЛЕКСИЕВ ОТ РДПБЗН

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ АФУЗОВ ИЗКАЗА БЛАГОДАРНОСТ НА ГЛ.ИНСПЕКТОРИ ГЕОРГИЕВ И АЛЕКСИЕВ ОТ РДПБЗН

Областният управител Минчо Афузов  изказа специални благодарности  на главните инспектори Иван Георгиев и Андрей Алексиев за дългогодишната им работа в РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен.  Двамата професионалисти се разделиха с МВР поради навършване на определената възраст за пенсиониране.

В благодарствени адреси до тях Афузов подчертава, че областната администрация винаги е разчитала на компетентната им преценка и съдействие за опазване живота, здравето и имуществото на хората в създали се трудни ситуации, бедствия и аварии.  Областният управител изрази увереност, че тяхното професионално присъствие в дирекцията остава, тъй като са обучили и са предали опита си на по-младите  колеги. С честната си служба вие сте гордост за нас, за Вашите семейства и близки, заяви още Афузов и отправи пожелания за крепко здраве и благополучие.

Гл. инспектор Андрей Алексиев бе началник на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“, а гл. инспектор Иван Георгиев – началник на сектор „Превенция и контролна дейност“.  Целият им трудов стаж е преминал в РД ПБЗН – Сливен.

Благодарствените адреси от името на областния управител бяха прочетени пред състава на РД ПБЗН и  бяха връчени от директора комисар Владимир Демирев.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПРИСТИГНАХА ПРОБНИТЕ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН СЕ СРЕЩНАХА С КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ В ПРИЕМНИЯ МУ ДЕН

Редовният приемен ден на кмета Стефан Радев се проведе днес. Граждани на Сливен го запознаха с проблеми от различен характер и потърсиха съдействието му. Част от въпросите бяха свързани с

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ КРИЗИСЕН ЩАБ ПРОВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ

Областният кризисен щаб проведе извънредно заседание на 3 юли с участието на ръководителите на здравните институции, болничните заведения, на съсловните организации и ръководствата на общините. Повод за заседанието е създалата

Новини Сливен

Д-Р ДИМИТЪР ПАВЛОВ: НАД ДЕСЕТ ПЪТИ СЕ Е УВЕЛИЧИЛ БРОЯТ НА ПОДПОМОГНАТИТЕ ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН, КОИТО СА БИЛИ В НУЖДА

Въпрос: Д-р Павлов, работата на този Общински съвет е на финала си. Вие сте председател на Комисията по здравеопазване, социална и жилищна политика. Каква е равносметката за изминалите четири години?