ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИТН ЗА СЛИВЕН НАПУСКА ПАРТИЯТА
юли 26, 2022 594 Прегледи

ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИТН ЗА СЛИВЕН НАПУСКА ПАРТИЯТА

 

Областният координатор на „Има такъв народ“ (ИТН) за Област Сливен – новозагорецът Диньо Добрев обяви, че се оттегля от партията. В отворено писмо до медиите той заяви намерението си да напусне редиците на ИТН като член и като областен координатор за област Сливен, считано от вчера, предаде БТА.

По думите му, неговото доверие не е било оправдано и са се случили поредица от събития и действия, които не съвпадали с желанието и ценностите му за смяна на модела в България. В позицията се казва още, че независимо от политическата обстановка, той ще продължи да работи за страната и региона си.

Задено с Диньо Добрев напускат партията и пет човека от Нова Загора, каза пред БТА д-р Мариела Красимирова, общински координатор на ИТН в Сливен. Предстои избор на нов областен координатор. Д-р Красимирова уточни, че няма да бъде тя.

Партията продължава да следва принципите си, има последователност във всяко решение, каза тя, помолена да коментира политическата обстановка. От ИТН се готвят за нови избори. При последния вот през миналата година от област Сливен бе избран за народен представител Иван Клисурски от ИТН.

Структурата на партията в областта се състои от около 30 души, главно от общините Сливен и Нова Загора, каза още д-р Красимирова.

 

epicenter.bg

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПРЕДЛАГАТ КВАРТАЛ В СЛИВЕН ДА НОСИ ИМЕТО "ТРЕТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ 26 ФЕВРУАРИ ЗАТВАРЯ ПАРКИНГЪТ НАД РЕКА АСЕНОВСКА ДО МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ ЗАРАДИ РЕМОНТ

От 26 февруари, сряда, се преустановява паркирането на автомобили на паркинга над реката, който се намира до МБАЛ „Хаджи Димитър“. Причината е довършването на дейностите по проект на Министерството на

Новини Сливен

ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА УЧЕНИТЕ В КРЕПОСТ ТУИДА, СЛИВЕН

Припомняме, че утре на 27.09.2019г. в града под Сините камъни – Сливен, ще се проведе Европейска нощ на учените. Богата и интересна програма очаква гостите на Крепост Туида и Националният

Новини Сливен

В СЛИВЕН ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ СБОРНИК С ЕСЕТА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА РАКОВСКИ

Излезе от печат сборникът с отличените есета на гимназисти, участвали в националния конкурс за 200-годишнината от рождението на Георги С. Раковски. Конкурсът бе обявен през м.г. от областната администрация в