ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА В ПОДКРЕПА НА ДЕТЕ ОТ СЛИВЕН
21.12.2023 526 Прегледи

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА В ПОДКРЕПА НА ДЕТЕ ОТ СЛИВЕН

На 19 декември в зала „Зара“ се проведе благотворителен коктейл, който обедини много хора с добри сърца.

Директори, представители на различни институции, кметове на общини, собственици на фирми, както и обикновени граждани проявиха щедрост и съчувствие обединени зад една кауза- събиране на средства за тринадесетгодишно момиче, възпитаничка на сливенско училище, която страда от остра форма на гръбначно изкривяване, за което и предстои операция. Държавата е осигурила по-голямата част от средствата за лечение, но е останала сума, която е непосилна за родителите на детето.

Домакин и водещ на събитието бе г-жа Мария Тодорова, представител на сдружението, организатор на благотворителната вечер.

В благотворителната инициатива се включиха и служители на Областна администрация Сливен, както и самият областен управител инж. Маринчо Христов, който бе там в качеството си на гражданин и дарител, подкрепящ всяко благородно дело.

„Искам да благодаря на организаторите и на вас- всички присъстващи , които дадохте сърце и душа в името на една кауза, като я приехте за своя собствена. В тези трудни времена има хора, които са непознати за нас. За тези хора обаче, всеки ден е борба за живот, борба да имат шанс за „утре“, да бъдат със своите близки, да мечтаят.

Благодаря за това, че съм тук заедно с Вас, за да превърнем тези мечти в реалност“ заяви той пред всички гости на събитието.

Под акомпанимента на музиканти , зала „Зара“ се изпълни с празничен коледен дух, а добрата новина дойде в самия край, когато стана ясно, че е събрана по-голямата част от оставаща сума необходима за операцията на тринадесет годишната Стоянка.

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: СЪВЕТНИЦИ ОТНОВО БЛОКИРАХА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЧИСТОТА, А НЕ ДАВАТ АЛТЕРНАТИВНИ РЕШЕНИЯ
Следваща В СЛИВЕН СА РЕГИСТРИРАНИ БЛИЗО 25% ОТ ВСИЧКИ РАННИ БРАКОВЕ И РАЖДАНИЯ В БЪЛГАРИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНАТА ПЛАНИРА ОБСЛЕДВАНЕ НА СГРАДИТЕ НА СОЦИАЛНИ СТРУКТУРИ В СЛИВЕН

Енергийно, техническо и архитектурно обследване на сградите на част от социалните структури в Сливен планира сред текущите дейности Общината. Средствата ще бъдат отпуснати от общинския бюджет след неговата актуализация, която

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОБСЪДИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЪЮЗНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В СЛИВЕН

Кметът Стефан Радев покани на среща в Общината представители на Сдружение на общинска организация на инвалидите-Сливен, Сдружение „Онкологично болни и приятели“- Сливен и Организация на Военноинвалидите-Сливен. В рамките на разговорите

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА НАСТИЛКАТА НА ЗАРЯДНИТЕ СТАНЦИИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ ПО БУЛЕВАРД „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

Във връзка с нарушената настилка на зарядните станции по бул. „Хаджи Димитър“, Община Сливен започва поетапни ремонтни дейности за възстановяването й. За това съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. От 20