ОБЛАСТНАТА СТРУКТУРА НА ЖЕНИ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ

ОБЛАСТНАТА СТРУКТУРА НА ЖЕНИ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ

Областната структура на Жени ГЕРБ – Сливен проведе отчетно събрание. На срещата присъстваха представители на четирите организации от област Сливен – Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица. Мотото на събранието бе „Сливен – минало, настояще и бъдеще“ и по този повод се проведе в Музея на текстилната индустрия, който е филиал на Националния политехнически музей, и е единствен в страната. Дамите от четирите общини  разгледаха машини за производството на текстил от най-дълбока древност до наши дни.

Областната организация на ЖГЕРБ направи отчет за дейността си за последните две години, от 2015 г. до 2017 г. Областният координатор на ПП ГЕРБ Десислава Танева изпрати поздравителен адрес до участниците в срещата, като им благодари за активната работа, отговорността и социалната им ангажираност. Гости на събранието бяха заместник – кметът на Сливен Пепа Чиликова и началникът на Регионалното управление на образованието и член на областното ръководство на ГЕРБ д-р Бисерка Михалева. „Няма нищо по – хубаво от подкрепата на майката, жената, семейството и децата, затова аз ви благодаря за многобройните благородни каузи, които реализирате. Децата най – добре се развиват, когато зад тях стои семейството, а в него най – важна е майката, жената. Затова се радвам, че всички общински структури на ЖГЕРБ са толкова активни и всеотдайни в инициативите си. Пожелавам ви да продължавате да носите радост на най – малките и на най – уязвимите в нашето общество“, каза д-р Михалева. От своя страна заместник – кметът Пепа Чиликова заяви, че се възхищава от работата на Жени ГЕРБ и им пожела да бъдат още по – инициативни и смели в идеите си.

Отчет за свършеното през годините представи областният председател на ЖГЕРБ Милена Чолакова. „Искам да благодаря на всички вас, че се включвате във всички наши инициативи, защото без вас нищо нямаше да се получи. Благодарим и на ПП ГЕРБ, че ни помага да реализираме идеите си. Мото на днешното ни събрание е името на наша нова инициатива, а именно да припомним величието на сливенския регион през вековете. Защото човек, който познава миналото си, ще се гордее и ще има добро бъдеще. Аз като учител, мога да кажа, че българското възраждане отново идва, защото ежедневно виждаме успехите на нашите деца, които ни прославят по света. Децата ни ще се върнат в България, аз съм убедена в това. Затова трябва да съхраним историята си, традициите си и заветите на предците си, за да им ги предадем. Надявам се следващите ни инициативи да са още повече и още по – полезни за хората“, каза Милена Чолакова.

По време на събранието бяха представени презентации на ръководствата на четирите общински структури на ЖГЕРБ. Дамите са участвали в инициативи насочени към семейства, деца и хора в неравностойно положение, в кампанията на националното ръководство на ЖГЕРБ за информиране на обществото за проблема с аутизма. Общинските партийни структури на жените от област Сливен са били активни и в отбелязване на национални, регионални и местни празници, почистване и залесяване. Провеждани са съвместни инициативи с младежите от МГЕРБ, както и с Предприемачи ГЕРБ, стана ясно още по време на събранието.

Предишна С ПРЕМИЕРНИЯ СПЕКТАКЪЛ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗАПОЧВАТ ПРАЗНИЧНИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ В ДЪРЖАВЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР – СЛИВЕН
Следваща СЪДЪТ В СЛИВЕН Е ДАЛ 99 РАЗРЕШЕНИЯ ЗА СРС, В ЯМБОЛ - 23

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ЕАД – СЛИВЕН И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ОТ УПРАВИТЕЛЯ ИНЖ. ПЛАМЕН ИВАНОВ

Поздравявам служителите на „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Средна Тунджа“ – Сливен и техните семейства с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Колеги, приемете пожеланията ми за здраве, мир и вдъхновение!

Новини Сливен 0 коментара

АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ПРОВЕРЯВА УЧАСТИЕТО НА СЛИВЕНСКИ ДЕЦА В ПРОТЕСТИ

Държавната агенция за закрила на детето проверява участието на деца в протести в Сливен. „Ние се самосезирахме от публикации в медиите и започнахме да действаме според закона, извършвайки проверка. Това

Новини Сливен 0 коментара

КОЖНИЯТ ДИСПАНСЕР В СЛИВЕН НЕ Е СПИРАЛ ДА РАБОТИ

Искам да уведомя нашите съграждани и хората от цялата област, че Кожният център в Сливен не е спрял да функционира. Ние продължаваме да се грижим за нашите пациенти, включително стационарно.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 × 4 =