ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ
юни 19, 2021 1071 Прегледи

ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ

Граждани и кандидати за народни представители от БСП – Сливен проведоха среща и поговориха на наболели теми.
Кандидатите за народни представители Атанас Зафиров, Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов се срещнаха с членове и симпатизанти на БСП.

Наред с представянето си Зафиров подчерта, че така дългоочакваното обединение в лявото политическо пространство най-после се случва и БСП начело дава сериозна заявка за спечелване сърцата на избирателите, които този път ще имат шанса да гласуват според симпатиите си, а не по задължение за предварително предизвестен победител, както в последните 10 години. Листата ни е силна, съставена от знаещи, можещи и достойни кандидати.

Соня Келеведжиева наблегна на липсата на духовност в обществото ни и нуждата от вяра в това, че сме силни заедно и можем да променим България към по-добро. Като приоритет изтъкна младите хора, за които трябва да намерим начин да задържим в страната. „Пълна ревизия на образователната програма е изключително нужна, за да върнем ценностите в образованието“ Спомена културата и социалните дейности и така чакания закон за възрастните хора, който така и не видя бял свят през последните години, въпреки че бе предлаган от БСП.

Радослав Кутийски сподели идеите си в сферата на отбраната и обучението на резервисти в Българската армия, както и промени в закона за публичните финанси, така че в общините и малките населени места да има повече средства и децентрализация на финансите и администрацията.

Красимир Сивов призова присъстващите да гласуват за БСП като отбор, защото отборът е силен и може да постигне реални резултати и да върне Сливен обратно на картата на България.

Присъстващите поставиха и въпросите си за Минералните бани на Сливен, терена на бившата Туберкулозна болница.
На края на срещата всички пожелаха успех на отбора на БСП – Сливен на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Предишна В СЛИВЕН ЗАПОЧНА НАЦИОНАЛНИЯТ ДЕТСКО - ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ "СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ"
Следваща МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО В СЛИВЕН И КОТЕЛ

Акция с цел превенция и противодействие на  престъпления, свързани с наркотични вещества, в и около учебни заведения, както и контрол на криминалния контингент е проведена за времето от 14 часа

Новини Сливен

АРЕСТ НА МЪЖ, ПОТРОШИЛ АВТОМОБИЛ В СЛИВЕН

41-годишен мъж е задържан в РУ-Сливен за причиняване на материални щети. На 18 юли, около 02,32 часа, 41-годишният А.А. е нанесъл удари на лек автомобил „Сузуки Витара“, паркиран на бул.“П.Хитов“.

Новини Сливен

ТАЗИ ВЕЧЕР ГЕРБ КАНИ ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН НА КОНЦЕРТ – СПЕКТАКЪЛ „ЕВРОПА ЗА НАС И НИЕ ЗА ЕВРОПА“

Скъпи приятели, Имаме удоволствието да Ви поканим на концерт-спектакъл „Европа за нас и ние за Европа“, организиран от ПП ГЕРБ, посветен на изборите за Европейски парламент. Концертът ще се проведе