ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ
юни 19, 2021 765 Прегледи

ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ

Граждани и кандидати за народни представители от БСП – Сливен проведоха среща и поговориха на наболели теми.
Кандидатите за народни представители Атанас Зафиров, Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов се срещнаха с членове и симпатизанти на БСП.

Наред с представянето си Зафиров подчерта, че така дългоочакваното обединение в лявото политическо пространство най-после се случва и БСП начело дава сериозна заявка за спечелване сърцата на избирателите, които този път ще имат шанса да гласуват според симпатиите си, а не по задължение за предварително предизвестен победител, както в последните 10 години. Листата ни е силна, съставена от знаещи, можещи и достойни кандидати.

Соня Келеведжиева наблегна на липсата на духовност в обществото ни и нуждата от вяра в това, че сме силни заедно и можем да променим България към по-добро. Като приоритет изтъкна младите хора, за които трябва да намерим начин да задържим в страната. „Пълна ревизия на образователната програма е изключително нужна, за да върнем ценностите в образованието“ Спомена културата и социалните дейности и така чакания закон за възрастните хора, който така и не видя бял свят през последните години, въпреки че бе предлаган от БСП.

Радослав Кутийски сподели идеите си в сферата на отбраната и обучението на резервисти в Българската армия, както и промени в закона за публичните финанси, така че в общините и малките населени места да има повече средства и децентрализация на финансите и администрацията.

Красимир Сивов призова присъстващите да гласуват за БСП като отбор, защото отборът е силен и може да постигне реални резултати и да върне Сливен обратно на картата на България.

Присъстващите поставиха и въпросите си за Минералните бани на Сливен, терена на бившата Туберкулозна болница.
На края на срещата всички пожелаха успех на отбора на БСП – Сливен на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Предишна В СЛИВЕН ЗАПОЧНА НАЦИОНАЛНИЯТ ДЕТСКО - ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ "СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ"
Следваща МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР НА ОПЕЛ „ТИГРА“ УДАРИ ЖЕНА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В СЛИВЕН

На 14 октомври, в 12,28 часа, е получен сигнал за възникнало пътно произшествие на бул.“Ст.Стамболов“ в град Сливен. Лек автомобил „Опел Тигра“, управляван от водач на 70 години е ударил

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ: НЯМА ОПАСНОСТ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА СЛИВЕН

Няма опасност за населението на Сливен след двата пожара в понеделник вечерта. Огънят е локализиран и всички институции са ангажирани с пълното ликвидиране на последиците. Това заяви пред Sliveninfo кметът

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ЕАД – СЛИВЕН И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ОТ УПРАВИТЕЛЯ ИНЖ. ПЛАМЕН ИВАНОВ

Поздравявам служителите на „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Средна Тунджа“ – Сливен и техните семейства с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Колеги, приемете пожеланията ми за здраве, мир и вдъхновение!