ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ
юни 19, 2021 882 Прегледи

ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ

Граждани и кандидати за народни представители от БСП – Сливен проведоха среща и поговориха на наболели теми.
Кандидатите за народни представители Атанас Зафиров, Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов се срещнаха с членове и симпатизанти на БСП.

Наред с представянето си Зафиров подчерта, че така дългоочакваното обединение в лявото политическо пространство най-после се случва и БСП начело дава сериозна заявка за спечелване сърцата на избирателите, които този път ще имат шанса да гласуват според симпатиите си, а не по задължение за предварително предизвестен победител, както в последните 10 години. Листата ни е силна, съставена от знаещи, можещи и достойни кандидати.

Соня Келеведжиева наблегна на липсата на духовност в обществото ни и нуждата от вяра в това, че сме силни заедно и можем да променим България към по-добро. Като приоритет изтъкна младите хора, за които трябва да намерим начин да задържим в страната. „Пълна ревизия на образователната програма е изключително нужна, за да върнем ценностите в образованието“ Спомена културата и социалните дейности и така чакания закон за възрастните хора, който така и не видя бял свят през последните години, въпреки че бе предлаган от БСП.

Радослав Кутийски сподели идеите си в сферата на отбраната и обучението на резервисти в Българската армия, както и промени в закона за публичните финанси, така че в общините и малките населени места да има повече средства и децентрализация на финансите и администрацията.

Красимир Сивов призова присъстващите да гласуват за БСП като отбор, защото отборът е силен и може да постигне реални резултати и да върне Сливен обратно на картата на България.

Присъстващите поставиха и въпросите си за Минералните бани на Сливен, терена на бившата Туберкулозна болница.
На края на срещата всички пожелаха успех на отбора на БСП – Сливен на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Предишна В СЛИВЕН ЗАПОЧНА НАЦИОНАЛНИЯТ ДЕТСКО - ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ "СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ"
Следваща МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРИ КОЛИ СЕ СБЛЪСКАХА В НОВА ЗАГОРА

На 23 септември, около 18,25 часа, в РУ-Нова Загора е получен сигнал за настъпило пътно произшествие с участието на три автомобила. При инцидента няма пострадали, станал е на ул.“Васил Левски“

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ОТНОСНО СМЕТКИТЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ

Уведомяваме Ви, че сметките за топлоенергия за месец март 2018 год. са изготвени и могат да се плащат на касите на: Български пощи, „Информационен център” на „Топлофикация – Сливен” ЕАД,

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС-СЛИВЕН СТАНА ДЯДО ЗА ТРЕТИ ПЪТ

Областният лидер на ДПС в Сливен Мустафа Мустафов стана дядо за трети път. Третото внуче на общинския съветник се нарича Нелис. Малката красавица се роди в болница „Ева“ на 16