НЯМА НОВИ СЛУЧАИ НА СOVID-19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН
юли 19, 2021 191 Прегледи

НЯМА НОВИ СЛУЧАИ НА СOVID-19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Няма новорегистрирани случаи на Covid-19 в община Сливен през изминалата седмица. Излекуваните лица са 2, активните случаи към момента са 13.
Справката от предходната седмица, в периода от 5 до 11 юли сочи, че новите случаи тогава са били 7, излекуваните – 5, а активните случаи – 15.

От началото на епидемията в общината са регистрирани общо 7 920 заболели, излекуваните са 7 475, битката с болестта са изгубили 432 души.
На 100 000 души за 14 дни заболелите в общината са 6.

Община Сливен напомня на гражданите да продължават спазването на мерките – дистанция, носене на маски, дезинфекция на повърхности и лична хигиена.

Предишна ЖИТЕЛ НА КВ. "БЪЛГАРКА" ПРЕДИЗВИКА ПОЖАР СЪС ЗАБРАВЕНА НА КОТЛОНА ХРАНА
Следваща ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИ В СПОРТНИЯ ТУРНИР „КАРАНДИЛА РИТА“

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Лекарят прави забележка на пациента: – Не можах да осребря чека за лечение, който сте ми написали. Банката заяви, че така е надраскано, че не могат да го разчетат.

Новини

РУМЕН ПОРОЖАНОВ: БЪЛГАРИЯ РАБОТИ ПО ПОДГОТОВКАТА НА СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ПЛАН, КОЙТО Е ОСНОВОПОЛАГАЩ ДОКУМЕНТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ В НОВАТА ОСП

България работи по подготовката на стратегическия план, който е основополагащ документ за финансиране в новата ОСП. Той трябва да обхваща всички цели, които се поставят и финансират, не само по

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  – Времето е отвратително! – Това е заради Гълфстрийм. – Той да не е евреин? – Не. Течение. – Масонско? – Не, океанско… – От Израел? – Не. Oт