НЯМА НАРУШЕНИЯ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КАРАНТИНА В СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ
април 9, 2020 800 Прегледи

НЯМА НАРУШЕНИЯ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КАРАНТИНА В СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

Един е сигналът за неспазване на санитарно-хигиенните изисквания на общинския денонощен телефон през последните 24 часа. Става дума за таксиметров превоз. 8 са обажданията за струпване на повече хора на автобусни спирки, беседки, паркинги, спортни площадки, междублокови пространства, училищни дворове и други.

На днешното заседание на Общинския кризисен щаб стана ясно, че е получен и сигнал за изкъртен портал на Сливенска професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Г. Козаров“. Въпреки, че учебното заведение няма договор с общинската охранителна фирма, от сряда се наблюдава и този обект. Повишава се допълнително вниманието върху охраната на училищните дворове и площадки.

От полицията съобщиха, че през изминалото денонощие няма нарушени карантини, няма и съставени актове. Получени са няколко сигнала за струпване пред Бюрото по труда, но денят е преминал без проблеми. Беше отчетено също, че при раздаване на пенсиите редът се спазва.

От Националния оперативен щаб съобщиха за 2 нови случая на потвърдени лица с коронавирус. Така общият им брой в Сливен вече е 11. В сряда от болницата бяха изписани двама пациенти.

Кметът Стефан Радев отново подчерта, колко е важно да се спазват мерките, за да се избегне пренатоварването на болниците.
„Само с разум и търпение можем да се справим и с тази криза. Вярвам, че хората в Сливен ще продължат да спазват всички изисквания, за да не допуснем най-лошите сценарии. Пазете се! Пазете живота и здравето на вашите близки и приятели!“, апелира отново кметът Радев.

Предишна ПЪРВИ ЗАРАЗЕН В КВ. "НАДЕЖДА", КЪДЕТО СНОЩИ Е ИМАЛО КУПОН СЪС СИЛНА МУЗИКА
Следваща 661 ПРОВЕРКИ НА КАРАНТИНАТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН, НЯМА УСТАНОВЕНИ НАРУШИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

-Мамо, защо изгони татко от къщи??? -Ти знаеш ли да триеш съобщенията от WHATSAPP??? -Даа!!! -Е да, ама той НЕ??? Учени казват, че тялото ни расте само до 25 години,

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Изпратили блондинка в космоса с две кучета. От земята им се обадили: – Шаро. – Бау! – Шаро натисни зеленото копче! – Шаро натиснал зеленото копче. – Рекс. – Бау!

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Те защо се разведоха? – Ами той е Везни, а тя Дева. Девата напълня и Везните се счупиха! Търся си работа – като дете в детска градина. Ще слушам,