НЯМА НАРУШЕНИЯ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КАРАНТИНА В СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ
април 9, 2020 720 Прегледи

НЯМА НАРУШЕНИЯ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КАРАНТИНА В СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

Един е сигналът за неспазване на санитарно-хигиенните изисквания на общинския денонощен телефон през последните 24 часа. Става дума за таксиметров превоз. 8 са обажданията за струпване на повече хора на автобусни спирки, беседки, паркинги, спортни площадки, междублокови пространства, училищни дворове и други.

На днешното заседание на Общинския кризисен щаб стана ясно, че е получен и сигнал за изкъртен портал на Сливенска професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Г. Козаров“. Въпреки, че учебното заведение няма договор с общинската охранителна фирма, от сряда се наблюдава и този обект. Повишава се допълнително вниманието върху охраната на училищните дворове и площадки.

От полицията съобщиха, че през изминалото денонощие няма нарушени карантини, няма и съставени актове. Получени са няколко сигнала за струпване пред Бюрото по труда, но денят е преминал без проблеми. Беше отчетено също, че при раздаване на пенсиите редът се спазва.

От Националния оперативен щаб съобщиха за 2 нови случая на потвърдени лица с коронавирус. Така общият им брой в Сливен вече е 11. В сряда от болницата бяха изписани двама пациенти.

Кметът Стефан Радев отново подчерта, колко е важно да се спазват мерките, за да се избегне пренатоварването на болниците.
„Само с разум и търпение можем да се справим и с тази криза. Вярвам, че хората в Сливен ще продължат да спазват всички изисквания, за да не допуснем най-лошите сценарии. Пазете се! Пазете живота и здравето на вашите близки и приятели!“, апелира отново кметът Радев.

Предишна ПЪРВИ ЗАРАЗЕН В КВ. "НАДЕЖДА", КЪДЕТО СНОЩИ Е ИМАЛО КУПОН СЪС СИЛНА МУЗИКА
Следваща 661 ПРОВЕРКИ НА КАРАНТИНАТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН, НЯМА УСТАНОВЕНИ НАРУШИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини

АНТОНОВДЕН Е

Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики, празникът е наричан от народа Антоновден. Антоний Велики е роден около 251 г. в село близо до Йераклеопол, което се намира

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Извинете, а тези обувки дишат ли? – Да, освен това деликатно се покашлят, когато сте с неподходящи чорапи… Лекар пита пациент: – Как сте със съня? – Лошо, докторе.

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Дама говори на кавалера си: – Тръпки ме побиват като си помисля за възрастта 50 години… – Защо, какво ви се е случило тогава? Учени открили в България, че с