НЧ „НАДЕЖДА-1926“ В С. ГЕРГЕВЕЦ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ОБЩИНАТА ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ
20.03.2024 223 Прегледи

НЧ „НАДЕЖДА-1926“ В С. ГЕРГЕВЕЦ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ОБЩИНАТА ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ

Настоятелството на НЧ „Надежда-1926“ в село Гергевец изпрати благодарствено писмо до кмета на Община Сливен Стефан Радев и екипа му по повод ремонта на сградата на читалището, който приключи преди няколко дни. В него се посочва, че благодарение на тази подкрепа в читалището вече има много по-добри условия за развитие и съхранение на традициите на Гергевец.

„Вашата подкрепа за пореден път доказва, че с общи усилия можем да осъществяваме много благородни каузи. Вярваме, че и в бъдеще ще можем да разчитаме на Вашите отзивчивост и готовност за съдействие. Още веднъж засвидетелстваме своята благодарност и искрено уважение към Вас“, пише Диана Пеева, председател на НЧ „Надежда-1926“.

В средата на този месец приключиха дейностите по вътрешния ремонт на културната институция. Двуетажната сграда разполага с голяма зала, където бе положена настилка от гранитогрес, бяха сменени дървените прозорци и порталните дървени врати, а стените и таваните бяха наново боядисани. Дейностите в малката зала на читалището включваха облицовки с гипсокартон по стените, монтаж на нова ел. инсталация с осветителни тела и боядисване. На втория етаж беше ремонтирано хранилището, където бяха сменени два прозореца и една врата, стените бяха измазани и боядисани, беше положена и нова подова настилка. Обектът разполага и с нов санитарен възел.

Това е поредният обект в населените места, които Община Сливен ремонтира.

Предишна ПСИХОЛОЗИ И ПЕДАГОЗИ ОТ 32 УЧИЛИЩА ЩЕ УЧАСТВАТ В ОБУЧЕНИЕ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БОРИС ШЕЙТАНОВ ВИЖДА ПЕРСПЕКТИВИ, АКО СЕ ПОДАДЕ РЪКА НА МЛАДИТЕ И БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

В следващите четири години, при управление на ГЕРБ, страната ни ще стане най-доброто място за живот и правене на бизнес в Европа. Това ще стане като подадем ръка на младите

Новини Сливен

АКТИВЪТ НА ИТН В СЛИВЕН ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ХАДЖИЯТА

Димитровден е празникът на град Сливен. Градът, известен със своите войводи и хайдушко движение. Не случайно, точно на този ден Сливен беше посетен от лидерите на ПП „Има такъв народ”.

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ КООРДИНАТОР НА ИТН С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ

Искам да благодаря на всички за всеотдайността и себераздаването от името на Областната структура на ПП „Има такъв народ” Сливен, на всички членове и симпатизанти на партията в областта, за