НС НА БСП НЕ ХАРЕСА МИНЧО АФУЗОВ, КОЛЬО МИЛЕВ Е ЧЕРВЕНИЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

НС НА БСП НЕ ХАРЕСА МИНЧО АФУЗОВ, КОЛЬО МИЛЕВ Е ЧЕРВЕНИЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

Националният съвет на БСП определи ген. Кольо Милев за кандидат – кмет на община Сливен. Това стана на пленум в неделя. Кольо Милев ще бъде и водач и на червената листа за общински съветници.

Все още не е ясно защо НС не прие кандидатурата на Минчо Афузов, който преди седмица спечели вота на общинската конференция с 57 гласа. Тогава ген. Милев остана трети с 15 гласа, а втори бе Румен Бозуков с 28 гласа.

Решението на съвета е окончателно.

Sliveninfo научи, че на второ място в листата на общински съветници ще бъде д-р Събина Петканска, трета е Соня Келеведжиева, 4-то място е на коалиционен партньор, а 5-ти е Стефан Щилиянов.

Голямата изненада е липсата на Атанас Делибалтов сред избираемите места за общински съветници. Винаги досега председателят на БСП е бил водач…

Националният съвет реши в Сливен да започне пълен цикъл от избори, който трябва да завърши до края на годината. Това означава, че е много вероятно общинската организация на БСП да има нов председател след местните избори.

Sliveninfo научи, че Минчо Афузов ще остане кандидат за кмет, издигнат от Инициативен комитет. Очаква се много скоро комитетът да бъде регистриран.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща „ДЕСТИНАЦИЯ КОТЕЛ“ БЕШЕ ПРЕДСТАВЕНА ОТ КМЕТА НА КОТЕЛ ПРЕД ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИСПАНСКИ ТУРОПЕРАТОРИ "АВОРИС ТРАВЪЛ" И КОМПАНИЯТА "BALKAN TRAVEL EXPERIENCES"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕВРОБАЗАР ЗА ДЕНЯ НА ЕВРОПА В СЛИВЕН

Европейски информационен център „Европа Директно – Сливен” с подкрепата на Община Сливен, ще отбележи Деня на Европа с двудневен базар-изложение Евробазар – Сливен 2018, който  ще се проведе от 9

Новини Сливен

ПОВИШЕНАТА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ ОТ КОВИД – 19 В СЛИВЕН Е ПРЕДИМНО ЗАРАДИ СЛУЧАИТЕ НА „КАЧУЛКА“

Обявените 84 случая на Ковид-19 в община Сливен от днес са на потребители от Дома за възрастни с умствена изостаналост на „Качулка“. „Данните са от няколко дни, в които се

Новини Сливен

34-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ДРОГА

34-годишен е задържан за дрога при специализирана операция за производство и разпространение на наркотици, съобщиха от ОДМВР-Сливен. В град Шивачево на 2 юни  полицейски екипи спират за проверка лек автомобил