НОВ ДИРЕКТОР НА НАП В СЛИВЕН
10.11.2023 1733 Прегледи

НОВ ДИРЕКТОР НА НАП В СЛИВЕН

След спечелен конкурс, Гергана Стоева остава на поста директор на офиса на НАП в Сливен. Тя беше назначена за временно изпълняващ през май тази година, след пенсионирането на дългогодишния началник Петко Дюлгеров.

От 1 ноември, след конкурсната процедура, Стоева вече е титуляр на поста. Тя работи от 22 години в системата на приходната администрация, като от 2016 г. е началник на отдел „Услуги за клиенти“. Завършила е висше образование в СА „Д. А. Ценов“, степен магистър по специалност „Стопански и финансов контрол“.

Експерт с дългогодишен опит в обслужването на клиенти, колега с неоспорим авторитет и натрупани знания, Гергана Стоева е ценена и уважавана от служители и клиенти, познава в детайли работата в агенцията и се очаква, че с нейното назначение ще се запази добрия синхрон на работата, категорични са от звеното на НАП в Сливен.

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВЯВА РДБГ-СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 50 Г ОТ СЪЗДАВАНЕТО Й
Следваща ЮИДП ПРЕДСТАВИ ЛОВНИ ТРОФЕИ ОТ БЛАГОРОДЕН ЕЛЕН НА IX ИЗЛОЖЕНИЕ В ДЛС ВОДЕН-ИРИ ХИСАР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В БОЛНИЦАТА ОТВОРИ КАБИНЕТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНИ

В МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ е отворен кабинет за поставяне на ваксини. Днес е с работно време от 10 до 14 часа. Предстои изготвяне на график за следващите дни.

Новини Сливен

ЕТО КАК ПРИКЛЮЧИ СЪДЕБНИЯТ СПОР ЗА КМЕТСКОТО МЯСТО В СЕЛО БЯЛА

Спорът за изборите в село Бяла приключи. С Определение от вчера Административен съд Сливен прекрати производството, тъй като оспорващият Пламен Петров оттегли жалбата си. Мотивите за решението му не са

Новини Сливен

СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ ЗАПОЧНА ДА ПРОФИЛАКТИРА КУПУВАЧИ НА ГЛАСОВЕ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ

От 1 юли ОДМВР-Сливен провежда специализирана операция, част от полицейските действия на  територията на цялата страна. Основната задача е противодействие на престъпленията срещу политическите права на гражданите и нарушения на