НОВОЗАГОРСКИ СОЦИАЛИСТИ ПОСРЕЩНАХА ДЕЯН ДЕЧЕВ
31.05.2024 204 Прегледи

НОВОЗАГОРСКИ СОЦИАЛИСТИ ПОСРЕЩНАХА ДЕЯН ДЕЧЕВ

В Нова Загора водачът на червената листа Деян Дечев и третият в листата – Румен Христов се срещнаха с представители на два от големите пенсионерски клубове.

„Разговаряхме по важни и чувствителни теми –  пенсиите, високите цени на лекарствата и липсата на качествено здравеопазване извън големите областни центрове. В хода на разговорите бе отбелязано, че БСП остана единствената партия, която има отношение към социалните потребности на гражданите“, каза Деян Дечев, който призова да се гласува с бюлетина № 24.

Предишна Д-Р ПЕТЪР МОСКОВ ПОДКРЕПИ ДИМИТЪР СЯРОВ И ЛИСТАТА НА „СИНЯ БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕРБ-СЛИВЕН ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ХРИСТО БОТЕВ

Сливен отбеляза 147 години от гибелта на поета и революционер Христо Ботев. Общоградското поклонение и поднасяне на венци и цветя се проведе пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци.

Новини Сливен

ЖЕСТОК ПОБОЙ Е ДОВЕЛ ДО СМЪРТТА НА 77-ГОДИШНАТА ЖЕНА В СЛИВЕН

„По тялото на убитата жена при първоначалния оглед са открити множество наранявания от удари с ръце и крака. На този етап се предполага, че това е довело до нейната смърт“,

Новини Сливен

ИЗЛОЖБА ПОСВЕТЕНА НА ЛАЗАРОВДЕН И ЦВЕТНИЦА БЕШЕ ОТКРИТА В КОТЕЛ

Изложбата „Цветни венци“, посветена на Лазаровден и Цветница, посреща  посетителите на Общинска библиотека „Петър Матеев“ в Котел. С нея Община Котел дава началото на културния си афиш, посветен на предстоящите