НОВИ ОСЕМ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ЯМБОЛСКА ОБЛАСТ
август 20, 2020 831 Прегледи

НОВИ ОСЕМ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ЯМБОЛСКА ОБЛАСТ

Нови осем случая на коронавирус в Ямболска област са регистрирани през изминалото денонощие, съобщиха от РЗИ – Ямбол.

Шест от тях са свързани с управителя на фирма, който е с положителна проба от два дни. Заразени са съпругата му – на 50 г. и дъщеря му на 18 г., и двете са от Ямбол и остават на домашно лечение.

С положителни проби са и четирима работници – жена на 55 г. от Кукорево, мъж на 44 г. От Ямбол, но ще се лекува в Окоп, мъж на 26 г. от Кукорево и мъж на 65 г. също от Кукорево. Всички са на домашно лечение с леки оплаквания.

Седмият случая на коронавирус е на 81-годишен мъж от гръцки произход, постоянно пребиваващ в Ямбол. Той е настанен в ямболската болница с пневмония.

Последната положителна проба е на мъж на 45 г. от Ямбол, който е бил на почивка в Царево и от седмица е с леки оплаквания. Той също остава на домашно лечение.

С новите положителни проби случаите на коронавирус в региона станаха 293. От тях 7 са в ямболската болница, 29 са на домашно лечение, излекувани от заразата са 235, починалите са 22. Под карантина са 91души.

Предишна 34 СА АКТИВНИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща СВОБОДНИЯТ ПАЗАР НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ПРЕДЛАГА ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

15 ГОДИНИ ЗАТВОР И ГЛОБА ОТ 200 000 ЛЕВА ЗА КОНТРАБАНДА НА 200 КГ ХЕРОИН

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът наложи наказание от 15 г. „лишаване от свобода“ на иранския гражданин Амирреза К. (на 43г.). Той е подсъдим за това,

Новини Ямбол

ЯМБОЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В КОНКУРСА ЗА КУЛТУРНО-ТУРИСТИЧЕСКИ ЕДЕН ДЕСТИНАЦИИ В БЪЛГАРИЯ

Община Ямбол е победител в конкурса на Министерство на туризма за избор на нови ЕДЕН дестинации по проект „Културно-туристически ЕДЕН дестинации в България”. От постъпилите общо 31 формуляра от общини

Новини Ямбол

КМЕТЪТ НА ЯМБОЛ ОСЪДИ СВОЙ КРИТИК ЗА КЛЕВЕТА

Кметът на Ямбол успя да осъди на първа инстанция Каньо Канев за клевета. Ямболски районен съд го призна за виновен по обвинение за клевета, изречена в интервю за сайта „Ямбол