НОВИ ОСЕМ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ЯМБОЛСКА ОБЛАСТ
август 20, 2020 1248 Прегледи

НОВИ ОСЕМ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ЯМБОЛСКА ОБЛАСТ

Нови осем случая на коронавирус в Ямболска област са регистрирани през изминалото денонощие, съобщиха от РЗИ – Ямбол.

Шест от тях са свързани с управителя на фирма, който е с положителна проба от два дни. Заразени са съпругата му – на 50 г. и дъщеря му на 18 г., и двете са от Ямбол и остават на домашно лечение.

С положителни проби са и четирима работници – жена на 55 г. от Кукорево, мъж на 44 г. От Ямбол, но ще се лекува в Окоп, мъж на 26 г. от Кукорево и мъж на 65 г. също от Кукорево. Всички са на домашно лечение с леки оплаквания.

Седмият случая на коронавирус е на 81-годишен мъж от гръцки произход, постоянно пребиваващ в Ямбол. Той е настанен в ямболската болница с пневмония.

Последната положителна проба е на мъж на 45 г. от Ямбол, който е бил на почивка в Царево и от седмица е с леки оплаквания. Той също остава на домашно лечение.

С новите положителни проби случаите на коронавирус в региона станаха 293. От тях 7 са в ямболската болница, 29 са на домашно лечение, излекувани от заразата са 235, починалите са 22. Под карантина са 91души.

Предишна 34 СА АКТИВНИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща СВОБОДНИЯТ ПАЗАР НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ПРЕДЛАГА ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ДВАМА МЪЖЕ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА КРАЖБА НА КОЛА

За броени дни служители от ОДМВР – Ямбол  разкриха кражба на лек автомобил. Разследването започнало на 30 ноември, след като жител на областния град заявил в полицията, че противозаконно е

Новини Ямбол

МИНИСТЪР ДИМИТРОВ: ОСИГУРЯВАМЕ ВОДА ЗА НУЖДИТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА, СЛИВЕН И ЯМБОЛ, ЕЛХОВО И НОВА ЗАГОРА

„30 на сто от досегашния екологичен отток на язовир „Копринка“ ще бъде насочван по поречието на река Тунджа към язовир „Жребчево“, за да бъде гарантирано нормалното водоснабдяване на сондажите, които

Новини Ямбол

ОБЩИНА ТУНДЖА ЩЕ КУПУВА ЗЕМЯ, ЗА ДА УЗАКОНИ РОМСКИТЕ ПОСТРОЙКИ

В бюджета на община Тунджа за този година са предвидени средства за закупуване на терени, за да бъдат узаконени постройки в ромските махали, съобщи БНР. Процесът ще започне от най-голямото