НОВИ ОСЕМ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ЯМБОЛСКА ОБЛАСТ
август 20, 2020 1173 Прегледи

НОВИ ОСЕМ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ЯМБОЛСКА ОБЛАСТ

Нови осем случая на коронавирус в Ямболска област са регистрирани през изминалото денонощие, съобщиха от РЗИ – Ямбол.

Шест от тях са свързани с управителя на фирма, който е с положителна проба от два дни. Заразени са съпругата му – на 50 г. и дъщеря му на 18 г., и двете са от Ямбол и остават на домашно лечение.

С положителни проби са и четирима работници – жена на 55 г. от Кукорево, мъж на 44 г. От Ямбол, но ще се лекува в Окоп, мъж на 26 г. от Кукорево и мъж на 65 г. също от Кукорево. Всички са на домашно лечение с леки оплаквания.

Седмият случая на коронавирус е на 81-годишен мъж от гръцки произход, постоянно пребиваващ в Ямбол. Той е настанен в ямболската болница с пневмония.

Последната положителна проба е на мъж на 45 г. от Ямбол, който е бил на почивка в Царево и от седмица е с леки оплаквания. Той също остава на домашно лечение.

С новите положителни проби случаите на коронавирус в региона станаха 293. От тях 7 са в ямболската болница, 29 са на домашно лечение, излекувани от заразата са 235, починалите са 22. Под карантина са 91души.

Предишна 34 СА АКТИВНИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща СВОБОДНИЯТ ПАЗАР НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ПРЕДЛАГА ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

УБИЙСТВОТО В ЯМБОЛСКО СЕ ОКАЗА БРАТОУБИЙСТВО

Окръжна прокуратура – Ямбол задържа за 72 часа Петър П.( на 61г.). Той е обвинен за това, че на 14.04.2018г. в с. Правдино, общ. Стралджа, обл. Ямбол, с огнестрелно оръжие

Новини Ямбол

КОНТРАБАНДНИ МЕДИКАМЕНТИ В ТАЙНИК НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ ОТКРИ МИТНИЧЕСКА МОБИЛНА ГРУПА НА МП ЛЕСОВО

255 опаковки с хормон на растежа на стойност над 120 000 лева и 2 600 къса цигари откриха митнически служители от ГД МРР на МП Лесово. На 14.03.2019 г,  около

Новини Ямбол

ПИЩНА ДЖИПСИ – ФИЕСТА СНОЩИ В ЯМБОЛ

Зрелищни музикални изпълнения, горещи емоции и танци белязаха снощния концерт на Original Gypsies“ в Ямбол. Повече от 20-хилядна публика се събра на площада в Ямбол за концерта на кралете на