НОВА ПОРЦИЯ ПИЯНИ  И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ СА ХВАНАТИ ПРИ АКЦИЯ НА СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ
17.10.2022 901 Прегледи

НОВА ПОРЦИЯ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ СА ХВАНАТИ ПРИ АКЦИЯ НА СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ

ОДМВР-Сливен засилва проверките за употреба на алкохол и наркотици на водачите на МПС в малките населени места. Екипи на полицейските участъци към районните управления в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица извършват денонощен контрол по спазване на Закона за движение по пътищата.

На 15 октомври, в 19,32 часа, в село Пъдарево е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от водач на 43 години от град Бургас. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат над 1,3 промила. По случая в РУ-Котел е образувано бързо производство.

На 16 октомври в село Мокрен е установено управление на нерегистрирано МПС. Спрян е за проверка мотоциклет без регистрационна табела, управляван от водач на 54 години от същото село. По случая в РУ-Котел е образувано бързо производство.

На 16 октомври, в 05,30 часа, в село Калояново, е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от водач на 33 години от град Казанлък. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая в РУ-Сливен е образувано бързо производство.

Предишна МОТОЦИКЛЕТИСТ ПОСТРАДА ПРИ КАТАСТРОФА В НОВА ЗАГОРА
Следваща ЗАБРАВЕНА СКАРА ПРИЧИНИ ПОЖАР В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНАТА РЕМОНТИРА ПУНКТА ЗА ХРАНА ОТ ДЕТСКА МЛЕЧНА КУХНЯ В КВАРТАЛ „РЕЧИЦА“

Община Сливен извърши текущ ремонт на помещението за раздаване на храна от Детска млечна кухня в квартал „Речица“. Демонтирана е старата настилка, стените и таванът са боядисани. Сменени са вратата,

Новини Сливен

ПЪТУВАНЕ НА ДУХА С МАДЛЕН АЛГАФАРИ В БИБЛИОТЕКА „ЗОРА“

На 8 октомври от 12.00 часа  в Библиотека „Зора” ще гостува Мадлен Алгафари, за да представи книгата си „Пътят на сърцето”. Поканени са всички, които искат „ да повървят” заедно с Мадлен по

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ ПОЧЕТЕ НА 2 ЮНИ БОТЕВ И ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България ще бъде отбелязан на 2 юни, 2018 година. Общоградското поклонение ще започне в 11.45 часа на площад „Хаджи Димитър“.