НОВА ЗАГОРА ПРИВЕТСТВА СТЕФАН ПАСКОВ
юли 4, 2021 2285 Прегледи

НОВА ЗАГОРА ПРИВЕТСТВА СТЕФАН ПАСКОВ

Нова Загора приветства Стефан Пасков в съботната вечер. Над 200 жители на града и общината аплодираха водача на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“. Това се случи на бирен фестивал в ресторант „Чадъра“, организиран от новозагорската организация „Изправи се.БГ“.

„Все по-уверено вървим към реализиране на мандат от Област Сливен. Нека реализираме тази наша цел, натискайки № 8 в машината на 11 юли“, каза пред множеството Стефан Пасков, който призова за масово гласуване.

„Страхът си отива и доказателство за това са многото хора тази вечер“, каза водачът на листата.

По време на фестивала имаше томбола, а всички награди бяха с № 8 върху тях.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ "БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ДИАБЕТА"
Следваща МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА БСП В ГРАД СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В НАЦИОНАЛНОТО МЛАДЕЖКО МЕРОПРИЯТИЕ "БЪЛГАРИЯ В ТВОИТЕ РЪЦЕ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

48 УСПЕЛИ ДЕЦА ОТ СЛИВЕН ПОЛУЧИХА ГРАМОТИ И КНИГИ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗА 24 МАЙ

Кметът Стефан Радев се срещна с ученици от Сливен с високи постижения от национални и международни състезания и конкурси. На 48 деца от различни училища и на различна възраст той

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 05.08.2019г. (понеделник) от 10.30 ч. до 17.00 ч. е възможно нарушаване водоподаването в част от кв.“Южна

Новини Сливен

ЗАТВОРЕН Е ПЪТЯТ КЪМ МЕЧА ПОЛЯНА И БЪЛГАРКА

Ограничена е проходимостта по направлението – Чуката, Раково  поради снегонавявания  от ураганен вятър. Образувана е  снежна покривка от 10 – 12 см. Затворен е пътят към Меча поляна и Българка.