НОВА ЗАГОРА – БАСТИОН НА ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СРЕД МАЛКИТЕ ОБЩИНИ В ОБЛАСТТА

НОВА ЗАГОРА – БАСТИОН НА ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СРЕД МАЛКИТЕ ОБЩИНИ В ОБЛАСТТА

При огромен интерес сред населението от община Нова Загора премина края на обиколката на ПП „Има такъв народ” в област Сливен. По покана на привърженици и симпатизанти на партията бяха проведени срещи в общинския център – Нова Загора и по-големите села в района. От страна на партията участваха членовете на кандидат-депутатската листа и членове на областната структура на партията. На срещата, от страна на домакините, присъстваха привърженици на партията от различни възрасти и етноси. Мъглата и отбелязването на Архангелова задушница не отказаха хората да дойдат за да се запознаят с представителите на партията, да споделят проблемите си, да зададат въпроси, а и да дадат препоръки на бъдещите депутати.

След обичайните разговори, проведени пред новия офис на партията в Нова Загора, срещата продължи с обиколка по главната улица и кооперативния пазар. Началото на обиколката съвпадна с камбанен звън на градския часовник, което беше прието от всички като добра поличба. Обичайно най-голям интерес сред местното население имаше към Ивайло Вълчев – водач на листата на ПП „Има такъв народ” в 21 МИР Сливен. Едва ли имаше човек, който да не го познае и да не пожелае да говори с него, както и да си направи снимка за спомен. Не по-малък интерес проявиха и към областния координатор на партията Динко Добрев, който е и жител на Нова Загора. Основно разговорите с него се водиха по наболели теми за местното население.
Не по-малко ангажирана беше и д-р Мариела Красимирова – общински координатор на партията за Сливен и кандидат-депутат от листата на партията. Много от собственици на заведения и магазини, и продавачите на пазара, излязоха от обектите си да разговарят с нея по темата за ваксините и зелените сертификати, които ограничават бизнеса им.
Мъж-вероятно над 80-те и също толкова вероятно доскоро член на „столетницата”, дойде да окаже почитания на членовете на партията и да им пожелае да „изчегъртат” досегашния модел на управление.

По време на обиколката из селата, хората споделяха едни и същи проблеми. Безработица, ниски субсидии за земеделието и животновъдството, ниски пенсии, висока цена на живота.

Навсякъде разговорите приключваха с пожелания за здраве и успех на предстоящите избори. От страна на представителите на партията беше поет ангажимент за нови срещи и съдействие за решаване на основните проблеми.

Предишна "СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ, ПОКОЛЕНИЯТА СЪЩО, РЕДНО Е И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОТГОВАРЯТ НА ТАЗИ ПРОМЯНА"
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР В ОБЩИНА СЛИВЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИМ ПРАЗНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ОБЩИНА ОЧАКВА ОПРОЩАВАНЕ НА БЕЗЛИХВЕНИЯ ЗАЕМ

Безлихвеният заем от 5 млн. лв., който държавата отпусна преди три години на Сливенска община, все още не е върнат. Парите бяха дадени за изпълнение на програмата за финансово оздравяване

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ФОТОГРАФ ЗАКУПИ МОДЕРЕН ДРОН

Сигурно сте забелязали снимките на новостроящия се парк от двете страни на река „Асеновска“. Освен че са правени от високо, снимките са и много качествени. Техен автор е известният фотограф

Новини Сливен

ОБЛАСТ СЛИВЕН Е В ГОТОВНОСТ ЗА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД

Областната преброителна комисия – Сливен проведе трето заседание с участието на гл. секретар на областната администрация Кирил Аврамов,  началника на отдел „Статистически изследвания – Сливен“ Антон Георгиев, секретарите на общините Сливен