НОВА ЗАГОРА – БАСТИОН НА ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СРЕД МАЛКИТЕ ОБЩИНИ В ОБЛАСТТА
08.11.2021 856 Прегледи

НОВА ЗАГОРА – БАСТИОН НА ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СРЕД МАЛКИТЕ ОБЩИНИ В ОБЛАСТТА

При огромен интерес сред населението от община Нова Загора премина края на обиколката на ПП „Има такъв народ” в област Сливен. По покана на привърженици и симпатизанти на партията бяха проведени срещи в общинския център – Нова Загора и по-големите села в района. От страна на партията участваха членовете на кандидат-депутатската листа и членове на областната структура на партията. На срещата, от страна на домакините, присъстваха привърженици на партията от различни възрасти и етноси. Мъглата и отбелязването на Архангелова задушница не отказаха хората да дойдат за да се запознаят с представителите на партията, да споделят проблемите си, да зададат въпроси, а и да дадат препоръки на бъдещите депутати.

След обичайните разговори, проведени пред новия офис на партията в Нова Загора, срещата продължи с обиколка по главната улица и кооперативния пазар. Началото на обиколката съвпадна с камбанен звън на градския часовник, което беше прието от всички като добра поличба. Обичайно най-голям интерес сред местното население имаше към Ивайло Вълчев – водач на листата на ПП „Има такъв народ” в 21 МИР Сливен. Едва ли имаше човек, който да не го познае и да не пожелае да говори с него, както и да си направи снимка за спомен. Не по-малък интерес проявиха и към областния координатор на партията Динко Добрев, който е и жител на Нова Загора. Основно разговорите с него се водиха по наболели теми за местното население.
Не по-малко ангажирана беше и д-р Мариела Красимирова – общински координатор на партията за Сливен и кандидат-депутат от листата на партията. Много от собственици на заведения и магазини, и продавачите на пазара, излязоха от обектите си да разговарят с нея по темата за ваксините и зелените сертификати, които ограничават бизнеса им.
Мъж-вероятно над 80-те и също толкова вероятно доскоро член на „столетницата”, дойде да окаже почитания на членовете на партията и да им пожелае да „изчегъртат” досегашния модел на управление.

По време на обиколката из селата, хората споделяха едни и същи проблеми. Безработица, ниски субсидии за земеделието и животновъдството, ниски пенсии, висока цена на живота.

Навсякъде разговорите приключваха с пожелания за здраве и успех на предстоящите избори. От страна на представителите на партията беше поет ангажимент за нови срещи и съдействие за решаване на основните проблеми.

Предишна "СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ, ПОКОЛЕНИЯТА СЪЩО, РЕДНО Е И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОТГОВАРЯТ НА ТАЗИ ПРОМЯНА"
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР В ОБЩИНА СЛИВЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИМ ПРАЗНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АСЕН ГАГАУЗОВ, ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП В СЛИВЕН: ИЗБИРАТЕЛИТЕ НЕ СА В ДЖОБА НА НИТО ЕДИН КАНДИДАТ

Избирателите не са в джоба на нито един кандидат. Това обяви в четвъртък областният лидер на БСП в Сливен Асен Гагаузов, който е и бивш кмет на общината. „Не трябва

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ XVII-ТИЯ ТУРНИР ПО СВОБОДНА БОРБА ЗА МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА „НОВОЗАГОРСКА СЛАВА“

Състезатели от Сливен, Средец, Елхово, Ямбол, Казанлък, Велико Търново и Нова Загора взеха участие в XVII – тия турнир по свободна борба за момичета и момчета „Новозагорска слава“, провел се

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗВА 180 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХАДЖИ ДИМИТЪР

180 години от рождението на легендарния войвода Хаджи Димитър се навършват днес. От името на сливенските граждани цветя пред паметника му поднесоха кметът на Сливен Стефан Радев, областният управител Чавдар