НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА ЩЕ ПЕЕ НА ПРАЗНИКА НА КВ. „РЕЧИЦА“ В НЕДЕЛЯ
юни 11, 2022 1038 Прегледи

НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА ЩЕ ПЕЕ НА ПРАЗНИКА НА КВ. „РЕЧИЦА“ В НЕДЕЛЯ

Голямата Николина Чакърдъкова ще пее на празника на сливенския квартал „Речица“ в неделя вечер. Концертът, заедно с оркестър „Нова Загора“, започва в 19 ч.

Още тази вечер стартират празничните прояви в квартала. От 19 ч. ще има представление на куклен театър – Сливен, а в 20 ч. започва концерт на рок група „Монолог“.

От 8.30 ч. в неделя е тържествената света литургия в църквата на квартала. В 10 ч. започват изпълнения на местни музикални състави, а по обяд ще има празнично хоро.

Предишна ДНЕС Е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ СПАСЯВАХА КОТЕНЦА ОТ ПОКРИВ

На 1 юли екип на РСПБЗН-Сливен се е отзовал на сигнал за спасяване на малки котенца от покрива на жилищна сграда. Животните са свалени и предадени на жената, подала сигнала.

Новини Сливен

ГЕНЕРАЛ И ПОЛКОВНИК В ЛИСТАТА НА АБВ

Бившият шеф на сливенската полиция генерал Христо Григоров и армейският полковникът от запаса Красимир Александров са в листата за общински съветници на АБВ в Сливен. Григоров, който преди четири години

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МЪЖ, ИЗВЪРШИЛ ГРАБЕЖ

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Румен П. Той е обвинен за това, че на 22.06.2018 г., в гр.Сливен, в условията на опасен рецидив, отнел