НИКОЛАЙ СИДЖИМОВ ПОВЕДЕ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ КЪМ УСПЕХ В СЛИВЕН

Един от водещите български еколози Николай Сиджимов поведе отбора на „Демократична България“ към успех на парламентарните избори в Сливен. „Нашата цел е не само да реализираме мандат от областта, но и да помогнем максимално за развитието на региона“, каза водачът на листата, който е член на ПП „Зелено движение“.

До началото на август Сиджимов беше заместник министър по околната среда. Неговият професионален път е започнал от Сливен, където работи в областта на околната среда от 1991 г. като еколог в община Сливен. Бил е изпълнителен директор на Регионален център за икономическо развитие. „Ние успяхме да подкрепим над 60 фирми да стъпят на краката си, раздадохме ресурс от над 5 милиона лева в региона и това даде тласък на малките и средни предприятия, каза той. Много от тях продължават своята дейност. Бях в основата на създаването на Агенцията за чуждестранни инвестиции в града, която също помогна за развитието на икономиката.

Ще помогнем да се създаде една нова и модерна администрация, която да подобри живота на хората. Моят приоритет е околната среда, подобряване живота на хората, създаване на здравословни условия на живот. Няма да забравим и икономическото развитие, базирано на нови технологии, с развитие на кръгова икономика, устойчиво развитие с възобновяеми източници на енергия.

Нека направим така, че нашите родители да бъдат доволни и да слушат радостният смях на внуците около тях и всички в Сливен да живеем в модерен европейски град“, призова Николай Сиджимов.

Листата на ДБ се състои от десет кандидати за депутати. Всеки един от тях се представи на аудиторията пред сградата на НТС, където тази вечер бе открита кампанията на коалицията.

Едно от най-ярките имена в лидстата е Кремена Петрова, чиито резултати с преференциалния вот винаги са впечатляващи. Петрова е основател на Движението за чист въздух в Нова Загора и години води битка за граждански каузи в общината и областта.

Предишна СЕЛО СКОБЕЛЕВО ЧЕСТВА ДВОЕН ПРАЗНИК
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ФАРМАЦЕВТИ СЛОЖИХА ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ

Сливенските фармацевти се включиха в протеста днес в знак на съпричастност с исканията за реформи в сектора, предпазване от корпоративни интереси, както и за подпомагане за въвеждането на новата верификация за лекарствата.

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ДИРЕКТОРА НА ОДМВР – СЛИВЕН ЗА ПРАЗНИКА НА ГРАДА ДИМИТРОВДЕН

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,   Днес посрещаме с вълнение празника на нашия град -Деня на Св. Димитър Солунски Чудотворец, показваме обичта си към родния край и  близките хора. Сливен е град със

Новини Сливен

ЦЯЛОСТНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ В ГРАД СЛИВЕН И В ДВЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ

В Сливен снощи беше извършена цялостна дезинфекция. Тя обхвана критичните точки в града, кварталите „Надежда“ и „Речица“, основните булеварди и улици. Дезинфекция ще бъде извършена и на две от помещенията