НЕ СА ОТЧЕТЕНИ СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
април 21, 2020 724 Прегледи

НЕ СА ОТЧЕТЕНИ СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Най-нисък брой на подадените до момента сигнали в Общината за неспазване на противоепидемичните мерки, отчетоха по време на днешното редовно заседание на Общинския кризисен щаб. 5 от тях са за струпване на хора на едно място, като е реагирано на всеки един от сигналите.

От Районното управление на полицията в Сливен съобщиха, че проверките и санкциите за неизпълнение на предписанията, наложени за ограничаване разпространението на заразата, продължават.
Броят на потвърдените случаи с коронавирус на територията на община Сливен към момента е 22.
Кметът Стефан Радев отново подчерта важността от спазването на предпазните мерки в извънредната ситуация, което е основният фактор за справяне с кризата.

На днешното заседание стана ясно още, че не е отчетено отклонение от радиационния гама фон във въздуха над град Сливен и измерените стойности са в нормалните за общината граници.

Справката с броя на потвърдените случаи на заболели с коронавирус в Сливен, както и на общия брой на карантинирани лица, се намира в прикачения файл Данните са от Националната информационната система на Министерството на здравеопазването.

Копие на 04.20_Диагн_Карант

Предишна МНОГО ПИЯН ВОДАЧ НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ Е ХВАНАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА
Следваща МУЗИКАТА НА КИТАРИСТА НАЙДЕН ДОЙНОВ ПРЕОДОЛЯВА КАРАНТИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЗИ-СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНО ИЗСЛЕДВАНЕ НА ХИВ И ХЕПАТИТ

  Във връзка с Европейската седмица за изследване за ХИВ и вирусен хепатит, от  17 до 24 ноември 2017 г., в лабораторията на Регионална здравна инспекция-Сливен,  от 09.00 до 12.00

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР ЗАКРИВА СЕЗОНА НА 28 ЮНИ

Сливенският симфоничен оркестър закрива сезона на 28 юни от 19 часа в зала „Сливен“. Под съпровода на пианистката Йоко Нагашима ще бъдат изпълнени увертюрата „Театралният директор“ на Моцарт, „Концерт за

Новини Сливен

ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ДО СТУДЕНТИТЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Скъпи сливенски студенти, За мен е много приятно да ви поздравя с вашия празник! 8-ми декември за всички нас е ден, който свързваме с енергията и виталността на младостта, с