НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ НА МОТОЦИКЛЕТ Е ПРИЧИНИЛ ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА НА 3-ГОДИШНОТО МОМИЧЕНЦЕ В СЕЛО ГАВРАИЛОВО
август 16, 2022 888 Прегледи

НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ НА МОТОЦИКЛЕТ Е ПРИЧИНИЛ ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА НА 3-ГОДИШНОТО МОМИЧЕНЦЕ В СЕЛО ГАВРАИЛОВО

Неправоспособен водач на мотоциклет е причинил тежка телесна повреда на 3-годишното момиченце в село Гавраилово. За тежкия инцидент първи информира Sliveninfo.

Районна прокуратура – Сливен ръководи разследването по досъдебно производство, образувано за причиняване по непредпазливост  на тежка телесна повреда на 3-годишно дете. То е пострадало след като е било блъснато от мотоциклет. Вредоносният резултат е настъпил на 15.08.2022 г. в с. Гаврилово, общ. Сливен. Деянието е квалифицирано по чл.343, ал.1, б. „б“, вр. чл.342, ал.1 от НК.

На водача на мотоциклета е направена проба за алкохол, която е била отрицателна. Взета му е кръв за анализ, който да покаже дали  е управлявал под въздействието на наркотични вещества.

Установено е, че мотоциклетът не е бил регистриран по надлежния законов ред. Водачът, причинил произшествието, не е притежавал необходимата правоспособност. Той и пострадалото момиче се намират в болнично заведение, където лекари полагат грижи за състоянието им. Процесуално-следствени и други действия с тяхно участие ще бъдат проведени след като медицинските лица преценят, че здравословното им състояние позволява това.

Предишна КРАТКОТРАЕН ПОРОЕН ДЪЖД ВАЛЯ В СЛИВЕН ТОЗИ СЛЕДОБЕД
Следваща ДЖИП СЕ ПОДПАЛИ В СЛИВЕНСКИЯ УЧАСТЪК НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ И БЛОКИРА ДВИЖЕНИЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ОРГАНИЗИРА СУПЕР КУПОН ЗА JULY MORNING С УЧАСТИЕТО НА ГРУПИТЕ „АТЛАС“, „КОНКУРЕНТ“, „ОБРАТЕН ЕФЕКТ“ И ДРУГИ

Място на рок купона е Потопената църква в местността „Запалня“ край язовир „Жребчево“. Началото е 21 часа на 30 юни, съобщиха от Община Твърдица. „Тази година в посрещането на юлското

Новини Сливен

ЕВАКУИРАХА 250 ДЕЦА ОТ НУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В СЛИВЕН ЗАРАДИ ПОЖАР

Пожар, в непосредствена близост до сливенско училище, предизвика паника в града. В ранния следобед днес бяха евакуирани 250 деца от НУ „Васил Левски „. „Обадиха ми се да си вземем

Новини Сливен

РОБЪРТ КЕНДЕРЯН ОТ СЛИВЕН СТАНА ШАМПИОН НА СОФИЯ ПО ФУТЗАЛ

УНСС стана шампион на София по футзал два кръга преди края на първенството. Основна фигура в отбора на УНСС е сливналията Робърт Кендерян, който е син на банкера Вахи Кендерян.