НЕКА ПОДКРЕПИМ КРЕПОСТТА ТУИДА И СЛИВЕН В НАЦИОНАЛНО ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕ

НЕКА ПОДКРЕПИМ КРЕПОСТТА ТУИДА И СЛИВЕН В НАЦИОНАЛНО ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕ

За Трета поредна година, Министерство на туризма стартира онлайн гласуване с цел популяризиране приноса на всички обекти, допринасящи за устойчивото развитие на туризма.

Кандидатите в конкурса се състезават в 16 различни категории, като 6 обекта от Сливен и областта са с номинации в три от тях: „Духът на България“ – Крепост Туида, „Иновация“ – кампанията „Стани приятел на Сливен“ и в категория „Изборът на българите“ – Къща музей „ Хаджи Димитър“, Национален музей на текстилната индустрия и Художествена галерия „ Димитър Добрович“.
През 2016 г. Крепост Туида спечели приза в категория „Туристическа атракция/ обект“ в Първите годишни награди на Министерството на туризма. През 2017г. беше номинирана в категория „Туристическо събитие“, а тази година е с номинация в категория „ДУХЪТ НА БЪЛГАРИЯ“.

За нашият екип, номинацията в тази категория е много важна оценка за работата ни. Направихме много, за да превърнем Крепост Туида в разпознаваема „марка“ и търсена дестинация. Място, на което посетителите да усетят величието й.
В обекта посредством похватите на експерименталната археология и музейната анимация, всеки посетител, ежедневно може да съпреживее историята, да я докосне, да усети Духа на България и да се прехвърли назад във вековете!

ГЛАСУВАЙ! ПОДКРЕПИ КРЕПОСТ ТУИДА И СЛИВЕН!

Гласуването е ДО 05.12.2018 г. и е само онлайн!

Как да гласувате?
Посетете платформата www.tourismawards.bg
Изберете от меню „Професионални категории“, категория „Духът на България“ https://tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria/
Изберете Крепост Туида – Сливен, като маркирате номинацията
Натиснете бутон „Гласувай“ след всички изброени кандидати

Благодарим Ви, че избрахте да подкрепите „Туида“ и силният български дух!!!

Предишна РЪКОВОДСТВОТО НА ОДМВР - СЛИВЕН ПРОВЕЖДА ИЗВЪНРЕДНИ СРЕЩИ С КМЕТОВЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ДА ТЕ ЗАДЪРЖАТ С ЛИМОН В УСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Казват, че учителят е професия от Бога. Жалкото е, че заплатата е от държавата – Докторе, днес изпуснах филията и за първи път тя падна с маслото нагоре! Психоаналитикът взел

Новини Сливен

СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНО-ПРИЛОЖНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЖИВОТНОВЪДСТВО

Международна научно-приложна конференция на тема: „Животновъдство – традиции, биологично разнообразие и споделен опит“ се провежда днес в Сливен. Във форума участват учени от  България, Франция, Германия, Гърция, Македония, Чехия, Италия,

Новини Сливен

ПРОЩАЛНО ЗА ЕМИЛ КЬОСТЕБЕКОВ

директор на Сливенския драматичен театър от 1975 до 1981 година Отиде си на 89-годишна възраст всеотдайният рицар на театралното изкуство Емил Кьостебеков – един безкористен, честен и достоен човек, посветил

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

19 + 7 =