НЕКА ПОДКРЕПИМ КРЕПОСТТА ТУИДА И СЛИВЕН В НАЦИОНАЛНО ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕ

НЕКА ПОДКРЕПИМ КРЕПОСТТА ТУИДА И СЛИВЕН В НАЦИОНАЛНО ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕ

За Трета поредна година, Министерство на туризма стартира онлайн гласуване с цел популяризиране приноса на всички обекти, допринасящи за устойчивото развитие на туризма.

Кандидатите в конкурса се състезават в 16 различни категории, като 6 обекта от Сливен и областта са с номинации в три от тях: „Духът на България“ – Крепост Туида, „Иновация“ – кампанията „Стани приятел на Сливен“ и в категория „Изборът на българите“ – Къща музей „ Хаджи Димитър“, Национален музей на текстилната индустрия и Художествена галерия „ Димитър Добрович“.
През 2016 г. Крепост Туида спечели приза в категория „Туристическа атракция/ обект“ в Първите годишни награди на Министерството на туризма. През 2017г. беше номинирана в категория „Туристическо събитие“, а тази година е с номинация в категория „ДУХЪТ НА БЪЛГАРИЯ“.

За нашият екип, номинацията в тази категория е много важна оценка за работата ни. Направихме много, за да превърнем Крепост Туида в разпознаваема „марка“ и търсена дестинация. Място, на което посетителите да усетят величието й.
В обекта посредством похватите на експерименталната археология и музейната анимация, всеки посетител, ежедневно може да съпреживее историята, да я докосне, да усети Духа на България и да се прехвърли назад във вековете!

ГЛАСУВАЙ! ПОДКРЕПИ КРЕПОСТ ТУИДА И СЛИВЕН!

Гласуването е ДО 05.12.2018 г. и е само онлайн!

Как да гласувате?
Посетете платформата www.tourismawards.bg
Изберете от меню „Професионални категории“, категория „Духът на България“ https://tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria/
Изберете Крепост Туида – Сливен, като маркирате номинацията
Натиснете бутон „Гласувай“ след всички изброени кандидати

Благодарим Ви, че избрахте да подкрепите „Туида“ и силният български дух!!!

Предишна РЪКОВОДСТВОТО НА ОДМВР - СЛИВЕН ПРОВЕЖДА ИЗВЪНРЕДНИ СРЕЩИ С КМЕТОВЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ДА ТЕ ЗАДЪРЖАТ С ЛИМОН В УСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЪРСИ СЕ ДИРЕКТОР НА КАДАСТЪРА В СЛИВЕН

Търси се директор на кадастъра в Сливен, научи Sliveninfo. Агенцията по геодезия, картография и кадастър обяви конкурс за шефското място на своя клон в Сливен. Препитването на тримата кандидати ще

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

СКЪПИ  СЪГРАЖДАНИ, В  НАВЕЧЕРИЕТО  НА  НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ  ПРАЗНИК – ВЪЗКРЕСЕНИЕ  ХРИСТОВО,  НЕКА ОТВОРИМ  УМОВЕТЕ И СЪРЦАТА  СИ  ЗА  ДОБРОТО! ВЕЛИКДЕН Е МИЛОСЪРДИЕ И ПОРИВ ЗА ПОВЕЧЕ ДОБРИ И БЛАГОРОДНИ ДЕЛА.

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО

Първият за 2019 г. приемен ден на ръководството на Община Сливен се проведе днес. Преобладаващи бяха въпросите, свързани с благоустрояването и инфраструктурата. Бяха отправени и запитвания от социален характер, както

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

2 × five =