НЕДКО НЕДЕВ: ВСЕ СЪЩИТЕ ПОЗНАТИ ЛИЦА ИЛИ ДЪРЖАВА С ПРАВИЛА? ИЗБОРЪТ Е НАШ!
април 1, 2021 683 Прегледи

НЕДКО НЕДЕВ: ВСЕ СЪЩИТЕ ПОЗНАТИ ЛИЦА ИЛИ ДЪРЖАВА С ПРАВИЛА? ИЗБОРЪТ Е НАШ!

Поглеждаш се отстрани и виждаш недоумението на хората, защото малко от тях ще разберат какво е да рискуваш спокойния си живот, времето с децата си, парите си, лицето си, за да се опиташ да си по-добър от тези, които те, същите хора, мразят открито, тези от които те се оплакват, но тези които подкрепят неизменно, защото, уж „няма по-добри“. Каква е твоята мотивация? За успелия човек, тя идва от тези, които са постигнали повече от него.

Важно ли е най-богатият български емигрант Шефкет Чападжиев да ти каже, че си достоен син на България и ще успееш, защото работиш със сърце?

Важно ли е да се прибереш от работа и да обсъдиш с най-успешния българския бизнесмен в чужбина Павел Вълнев, как въпреки спокойния си и уреден живот, да се събирате себеподобни, за да градите държава с правила?

За някои, това не е важно, но ние, тези себеподобните, ние помагаме и без да се сдружаваме в партии. Ние имаме легални доходи, без да чакаме политически назначения. Ние сме готови да не виждаме своите деца и внуци, за да помагаме на чуждите деца и внуци. Ние сме отбор. Нарекохме се „Републиканци за България“ и тепърва започваме борбата за доверие, че има такива хора, но не от онези със скечовете и концертите, не онези отровните и псевдопатриотите, а от тези, които постигат резултати и се идентифицират с това което могат и знаят.

В Сливен, в отбора ни влязоха десетки, но не на принципа на десятъците и стотниците, а на принципа на доверието и заслугите. От тях избрахме 12, които да покажат, че може да го има и другото лице на политиката.

Нямахме скандали докато редим листата. Не си рекламираме преференциите, защото сме отбор и ще продължим да сме единни и след 4. Април.

Хората ни познават като честни, работливи, състрадателни и отговорни хора. Близките ни се гордеят с нас. Знаем точно какво е необходимо да направим, защото имаме и опита и енергията, но трябва да бъдем посочени за това от народа, от който сме излезли самите ние.

Варианти всеки от нас има, и често това е чужбина, но за това няма как да мислим в 21-ви век, 21-ва година. В този момент призоваваме всички да подкрепите „Републиканци за България“ с номер 21 в интегралната бюлетина.

Пълната програма на партията може да видите тук:

https://republikanci.bg/RfB_election_program.pdf

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ
Следваща БРАТЯ И СЕСТРИ, ГЛАСУВАЙТЕ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ПРЕБИХА ШОФЬОР НА АВТОБУС В СЛИВЕН

Ученици пребиха шофьор на автобус в Сливен, научи Sliveninfo. „Днес ще бъде гипсирана ръката на колегата, бил е съборен на земята и удрян жестоко с ръце и крака от четирима

Новини Сливен

16 СЛУЧАЯ НА COVID-19 БЯХА РЕГИСТРИРАНИ ОТ 20 ДО 26 ЮЛИ

  В периода от 20 до 26 юли бяха регистрирани 16 случая на коронавирусни инфекции в Сливен и областта, съобщиха от Областния кризисен щаб.  В предходния едноседмичен период новозаболелите бяха 26

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

Учител и служител в две различни детски градини в Сливен са диагностицирани с COVID-19 през последното денонощие.  И двамата не са били на работа продължително време, не са имали контакти на работните места