НА 53 – С НОВО ИМЕ И МОДЕРНА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО
януари 18, 2022 2181 Прегледи

НА 53 – С НОВО ИМЕ И МОДЕРНА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО

Сливенската „Топлофикация” навършва 53 години- с ново име и модерна визия за своето бъдещо развитие.

„Промяната на името ни на Топлофикация Сливен –инж. Ангел Ангелов е не само уважение към един изключителен човек,но и  знак, че започнатият курс на модернизация ще продължи. Инж. Ангелов беше човек с визия за бъдещето, експериментатор и иноватор с огромни знания, които несъмнено го превърнаха в двигател на централата “. Това обявиха днес от топлофикационното дружество. Неговото ръководство обещава да доведе докрай трансформация, започната от инж. Ангелов.

„Започваме годината, в която отбелязваме 53-я си рожден ден с водосвет за здраве. Искаме топлофикация да създава екологично чисто производство”, увериха от централата. Оттам обаче правят плановете с много разум, защото и цената за крайните потребители е важна.

Абонатите на Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов традиционно се възползват от промоционалната им програма, започнала именно от инж. Ангелов преди доста години. Тя включва определяне на пределна цена на кубичен метър. За да се постигне удовлетвореност на сливенските домакинства, инвестициите в зелено производство и обновяване на топлопреносната мрежа се прецизират многократно преди да се направят, за да се задържи оптимална цената на отоплението.

Едно е сигурно – за своята 53 годишна история дружеството е развило хиляди кадри и не страда от липса на експертен потенциал, така че бъдещето на централата е в ръцете на опитни енергетици.

„С новото име поставяме едно ново позитивно начало. Надяваме се на успешен план за зелена трансформация. Имаме сили  и енергия да го направим“ казаха още от  предприятието.

Откриването на централата се случва  през 1969 година, а Централното отопление за битови нужди започва на 22.03.1979г. десет години по – късно.  Интересен е фактът, че поддържането на малко над 60 000 метровата топлопреносна мрежа, както и целия производствен процес се осъществява от малко над 200 човека. Стегнатият и добре подбран екип е още една от мерките за постигане на оптимални разходи и оптимална цена към крайните потребители. Това е възможно поради натрупаните с години знания, които внасят спокойствие и предвидимост в работния процес.

 

 

Предишна 214 БОЛНИ СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща 47 АКТА СА СЪСТАВЕНИ ЗА СЕДМИЦА ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАВОСЛАВНИЯТ КРЪСТ НАД СЛИВЕН ОТНОВО СВЕТИ

Православният кръст на Бармук баир над Сливен отново свети. Това се случи часове преди настъпването на Великден. Осветлението възстановено от фирма „Солар сървис“. „Ние направихме осветлението и първия път, но

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

На 21 декември в 00,10 часа, на бул.Хр.Ботев” е извършена проверка на лек автомобил БМВ, управляван от 29-годишен водач от град Гълъбово. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен

Новини Сливен

ГЕРБ-СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ЗА НОВ КУВЬОЗ ЗА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО НЕОНАТОЛОГИЯ

Благотворителна кампания за набиране на средства за нов кувьоз за отделението по неонатология стартира МБАЛ “Д-р Иван Селимински” в Сливен. Инициативата е по случай 17 ноември – Световен ден на