НА 28 НОЕМВРИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ИЗБЕРЕ ДВАМА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И ЩЕ СФОРМИРА ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ

НА 28 НОЕМВРИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ИЗБЕРЕ ДВАМА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И ЩЕ СФОРМИРА ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ

На 28 ноември ще има второ заседание на новоизбрания общински съвет в Сливен.

„На него ще бъдат избрани двама заместник- председатели и ще бъдат гласувани членовете и ръководствата на постоянните комисии“, съобщи пред Sliveninfo председателят на общинския съвет Димитър Митев.

Очаква се постоянните комисии да бъдат с една повече от предния мандат. Комисията по конфликт на интереси ще стане постоянна.

„Много е важно комисиите да заработят, защото през тях трябва да минат обсъжданията за новия бюджет и други важни предложения“, каза Димитър Митев.

Най-вероятно двамата зам.-председатели ще бъдат представители на ГЕРБ и БСП, чиито политически групи са най-големи. Този път няма да има зам.-председател от по-малките групи, защото няма група с повече от двама души.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОБЕМЪТ НА ЯЗОВИР "АСЕНОВЕЦ" Е ДОСТАТЪЧЕН ДО МАЙ 2020 г. И НЕ СЕ НАЛАГА РЕЖИМ НА ВОДАТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: С ВСЯКА ИЗМИНАЛА ГОДИНА ПОДОБРЯВАМЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНАТА

В зала „Май“ се проведе публично обсъждане на изпълнението на бюджета на общината за 2018 година. Справка по отчета за изпълнението на бюджета на общината за предходната година представи кметът

Новини Сливен

ПРОМЕНИ ПРЕДВИЖДАТ ДВА ЧАСА БЕЗПЛАТНО ПАРКИРАНЕ ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ И СЪЗДАВАНЕ НА НОВА ПОДЗОНА В „СИНЯТА ЗОНА“ НА СЛИВЕН

Хората с увреждания да могат да паркират безплатно в „Синята зона“ не повече от два часа и създаване на нова подзона № 12 в „Синята зона“ на Сливен. Това предвиждат

Новини Сливен

КАМЕРА Е ЗАСНЕЛА КРАДЕЦ ОТ МАГАЗИН В СЛИВЕН

Камера е заснела крадец на цигари от магазин в Сливен. В нощта срещу неделя апашът е разбил стъклото на входната врата в магазина на фирма „Мончеви“ на ул. „Димитър Добрович“.