НА 26 ДЕКЕМВРИ НИ Е НАПУСНАЛ ИВАН ЧАВДАРОВ
30.12.2023 1867 Прегледи

НА 26 ДЕКЕМВРИ НИ Е НАПУСНАЛ ИВАН ЧАВДАРОВ

 

На 26 декември е починал Иван Чавдаров, който е бивш първи зам.-председател на някогашния Окръжен народен съвет. Иван Чавдаров ни е напуснал на 89 години. Той е погребан на Новите сливенски гробища, видя репортер на Sliveninfo.

Иван Чавдаров е бил сътрудник на легендарния Георги Данчев. Миналата година Чавдаров бе сред основните организатори на отбелязване на годишнина на Георги Данчев. Той беше и един от ръководителите на сливенския бокс в миналото.

Поклон пред паметта му!

Предишна ТРИ ДЕЦА ПОСТРАДАХА СЛЕД ХВЪРЛЯНЕ НА ПИРАТКИ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАБИНЕТЪТ СМЕНИ ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ

  След края на първото заседание на служебния кабинет стана ясно, че са освободени всички досегашни областни управители, а вицепремиерът и вътрешен министър Иван Демерджиев ще отговаря за предсрочните избори на

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ДЕЛОТО ПО ПЪРВИЯ ВОДЕН ЦИКЪЛ ПРЕД ВЪРХОВНИЯ КАСАЦИОНЕН СЪД

Върховният касационен съд потвърди решението на бургаските апелативни магистрати, с което отпада задължението на Община Сливен към МОСВ. Това съобщи кметът Стефан Радев по време на редовната сесия на общинския съвет.

Новини Сливен

РАБОТНИК СИ СЧУПИ КРАКА ПРИ САНИРАНЕ НА БЛОК В СЛИВЕН

На 10 януари, в 11,15  часа е получен сигнал от тел. 112 за възникнал инцидент с пострадал мъж на 38-години при извършване на дейности по саниране на жилищен блок в