НА 19 НОЕМВРИ ОТНОВО ЩЕ ИМА ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР В СЛИВЕН
10.11.2022 902 Прегледи

НА 19 НОЕМВРИ ОТНОВО ЩЕ ИМА ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР В СЛИВЕН

Община Сливен организира отново фермерски пазар. Деветото му издание ще се проведе на 19 ноември, от 9 до 17, 30 часа, на традиционното място – пред сградата на общинската администрация. Записвания на желаещите да участват се приемат до понеделник, 14 ноември, включително.

И този път максималният брой на шатрите ще е 15. Приоритетно ще бъде осигурена търговска площ на сливенски производители.
Фермерският пазар се организира от миналата година насам. Целта е да бъдат поощрени дребните производители, а гражданите да имат достъп до качествени традиционни продукти и храни.

Предишна 47-ГОДИШЕН СЛИВНАЛИЯ Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА НА ТОЙОТА
Следваща 33 ГОДИНИ СЛИВЕНСКИ ПРЕХОД

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАНО СУТРИНТА БЕ ИЗМЕРЕНА НАЙ-НИСКАТА ТЕМПЕРАТУРА В СЛИВЕН ТАЗИ ЗИМА

Най-ниската температура в Сливен тази зима бе измерена днес сутринта. Живакът на термометъра в града под Сините камъни падна до минус 7,8 градуса, съобщиха за Sliveninfo от МТО станцията в

Новини Сливен

ВЪЗРОЖДЕНСКИ КОТЕЛ С НАЙ-КРАСИВИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ

Възрожденски Котел, се сдоби с нова важна, актуална и изключително необходима придобивка – красив и привлекателен Общински туристически информационен център. Успешното реализиране на обновяването на сградата на бившия Младежки дом,

Новини Сливен

АСЕН ГАГАУЗОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА КАТО ЧЛЕН НА ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП

Областният председател на БСП в Сливен Асен Гагаузов подаде оставка като член на Изпълнителното бюро на партията. „Оставка подадохме колективно цялото бюро. Причина за това е лошият резултат на изборите.