НА 19 НОЕМВРИ ОТНОВО ЩЕ ИМА ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР В СЛИВЕН

НА 19 НОЕМВРИ ОТНОВО ЩЕ ИМА ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР В СЛИВЕН

Община Сливен организира отново фермерски пазар. Деветото му издание ще се проведе на 19 ноември, от 9 до 17, 30 часа, на традиционното място – пред сградата на общинската администрация. Записвания на желаещите да участват се приемат до понеделник, 14 ноември, включително.

И този път максималният брой на шатрите ще е 15. Приоритетно ще бъде осигурена търговска площ на сливенски производители.
Фермерският пазар се организира от миналата година насам. Целта е да бъдат поощрени дребните производители, а гражданите да имат достъп до качествени традиционни продукти и храни.

Предишна 47-ГОДИШЕН СЛИВНАЛИЯ Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА НА ТОЙОТА
Следваща 33 ГОДИНИ СЛИВЕНСКИ ПРЕХОД

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 151 ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА ЧЕТНИЦИ ОТ ЧЕТАТА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР И СТЕФАН КАРАДЖА

Община Сливен ще отбележи 151 години от гибелта на четници от четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. В село Божевци ще бъде отслужена Заупокойна молитва в памет на жертвите.

Новини Сливен

ПРИЕМАНЕ ДОКУМЕНТИ НА КАНДИДАТ-СТИПЕНДИАНТИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

От 01.09.2018 до 01.10.2018г. се приемат документи на кандидати за месечна стипендия и  еднократно финансово подпомагане – есенна сесия по “Наредбата за условията и реда за отпускане на стипендии и

Новини Сливен

ЦЕНТЪРЪТ ЗА КОНСУЛТАТИВНА РАБОТА И ПСИХОТЕРАПИЯ „СЕНС“ СТАРТИРА С ВОДОСВЕТ

С тържествен водосвет в Сливен бе официално открит Центърът за консултативна работа и психотерапия „Сенс“. На събитието в петък присъства зам.-кметът на общината Пепа Чиликова. „Надяваме се да бъдем в