НА КРЪСТОВДЕН ПОЩЕНСКА БАНКА ОТКРИ НОВ КЛОН В СЛИВЕН

НА КРЪСТОВДЕН ПОЩЕНСКА БАНКА ОТКРИ НОВ КЛОН В СЛИВЕН

На днешния Кръстовден Пощенска банка откри нов клон, който се намира на самото ларго в Сливен. Клонът е в сградата на бившето предприятие „Албена“.

„Особено съм щастлив, че на този голям християнски празник нашият екип започва работа на едно много уютно и съобразено със съвременните банкови изисквания място, заяви Даниел Кондев, управител на новия клон на Пощенска банка в Сливен. На практика, ние правим релокация, местейки клона срещу пазара на по-атрактивно място на самото ларго. Ще разчитаме на прозрачно управление, добро менажиране на портфейла и отлично обслужване на клиентите, защото клиентите са най-важни за нас“, каза банкерът.

Скромното тържество започна с водосвет, отлсужен от отец Методий от храма „Св. Никола“. Свещеникът пожела здраве и успехи в професионално отношение на всички служители. Отец Методий освети специално и икона на Свети Николай, който е покровител на банкерите.

Самата обстановка в банката е наистина впечатляваща и като дизайн, и като разположение. Тя дава максимално добри условия за посрещане и обслужване на многобройните клиенти на Пощенска банка.

Предишна СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: НЕКА КЪСМЕТЪТ ВИНАГИ СЪПЪТСТВА ТРУДНАТА И ОПАСНА СЛУЖБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ОГНЕБОРЦИ
Следваща КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ПОЖАРНИКАРИТЕ С ТЕХНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ МУЗЕЙНИТЕ РАБОТНИЦИ ПО ПОВОД ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

По повод Международния ден на музеите, който се чества на 18 май, кметът на Котел Коста Каранашев поздрави директорите и служителите от котленските музеи. По думите му работата и посвещаването

Новини Сливен

ТЕСТВАТ СИРЕНИТЕ КЪМ НАЦИОНАЛНАТА СИСТЕМА ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

На 1 октомври 2019 г., от 11.00 часа ще се проведе тренировка с включване на интегрираната към Националната система за ранно предупреждение и оповестяване (НСРПО) Локална система за оповестяване (ЛСО)

Новини Сливен

ЕКШЪН С МАЗДА СЪБУДИ ЖИТЕЛИ ТЕ НА КВАРТАЛ „КЛУЦОХОР“ В СЛИВЕН

Истински екшън със спортен автомобил „Мазда“ събуди жителите на сливенския квартал „Клуцохор“. Тази сутрин е открита колата, ударена в дърво. Интересното в случая е, че автомобилът в ударен и в