НА ЕДНА СРЕЩА В СЛИВЕН БСП ПОКАЗА, ЧЕ Е ЖИВА
юли 11, 2022 1336 Прегледи

НА ЕДНА СРЕЩА В СЛИВЕН БСП ПОКАЗА, ЧЕ Е ЖИВА

Някога подобни срещи се наричаха открито партийно събрание. На него освен членовете на БКП присъстваха и безпартийни. Обикновено целта беше да се затегнат обръчите на непослушни.

Този път само формата се оказа подобна, защото освен членове на БСП на срещата с евродепутата Петър Витанов и депутата Крум Зарков присъстваха и хора, които не са членове на БСП, но милеят за лявата идея.

Нямаше затягане на обръчи. Напротив. В петък вечер във Военния клуб се получи една истинска, жива дискусия за проблемите на БСП и българската левица. Дискусия, която дълго ще се помни. Дискусия с много критики, но и с много идеи за бъдещето на БСП о левицата. И която показа, че лявото у нас е живо.

Имаше много въпроси към двамата гости, чиито отговори бяха право в целта. Имаше различни мнения и дори спорове. Залата бе препълнена, а времето не стигна.

Предишна КЪЩА ГОРЯ В СЛИВЕН
Следваща ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА ПОМЕЩЕНИЯТА НА ДОМАШЕН СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 05. 04. 2019 г. (петък) е прекъснато водоподаването в района на ул. „Кап. Мамарчев“ до 14.00ч.

Новини Сливен

19-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ ДА КАРА КОЛА СЛЕД УПОТРЕБА НА КАНАБИС

Полицейски служители от участък „Ябланово“ са установили водач, който управлява след употреба на наркотични вещества. На 17 май, в 14,00 часа, в село Тича е спрян за проверка лек автомобил

Новини Сливен

НАЙ-ГОЛЯМАТА ШИВАШКА ФАБРИКА В СЛИВЕН ЗАТВОРИ ВРАТИ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА

Най-голямата шивашка фабрика в Сливен затвори врати и освободи своите работници заради кризата с коронавируса, научи Sliveninfo. Всичките 150 шивачки на фирма „Джоди“ са на трудовата борса. „Освободих ги, защото