НАСИЛНИКЪТ ОТ СЛИВЕН С ВТОРА ЖЕРТВА – ДЪРЖАЛ ПОД КЛЮЧ 23-ГОДИШНА
21.11.2023 1633 Прегледи

НАСИЛНИКЪТ ОТ СЛИВЕН С ВТОРА ЖЕРТВА – ДЪРЖАЛ ПОД КЛЮЧ 23-ГОДИШНА

Ученичката, насилвана от 55-годишния мъж, не отишла в полицията от страх насилникът да не убие брат й и защото не вярвала да получи голямо наказание

Има поне още една жертва на мъжа, насилвал и заплашвал ученичка от Сливен в продължение на една година. 18-годишното момиче разказа, че един ден в дома му намерила заключено друго момиче на 23 години. „Разбрах от нея, че я заключва, не я пуска да ходи до тоалетната, прави го в стаята. Зад вратата има брадва“, обясни тя.

Пред камерата, макар и с гръб, застана и втората жертва. Смелост да говори пред bTV събрала в последния момент. „Отивах до магазина. Той ми каза да пием по едно и повече няма да се виждаме. Съгласих се, че няма да се виждаме повече. Накрая се оказа, че ме е излъгал“, обясни тя.

После мъжът и я завел в дома си. Тя искала да се прибира, а той ѝ обяснил, че я е излъгал, за да дойде. Един месец тя стояла заключена в тях.

„Поряза ме с нож. Заплашваше ме с брадвата, казваше, че ако опитам да избягам, ще ме гръмне“, казва тя. Запознала се с него един ден, отивайки да пазарува в супермаркет. Той бил познат на баща ѝ.

А с компромати изнудвал за нови срещи 55-годишния мъж от Сливен жертвата си – ученичкатa, която изнасилвал и заплашвал в продължение на година.

„За всяка следваща среща той ме изнудваше с нови клипчета, голи снимки, че ще ги качи и разпространи, че ще ги залепи до моето училище, на село, до на мама работата и че ще убие брат ми“, разказа момичето пред Би Ти Ви. То пожела да запази самоличността си в тайна.

„Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болницата. Моят приятел ме запозна с него, тъй като той е от село. На другия ден той беше пред училище в междучасието. Срещнахме се, той ме помоли да отидем до тях, за да вземем някакви неща, но не помня какви. И оттам тръгна целият стрес и цялата ситуация“, разказа момичето.

В дома си мъжът извадил пистолет. „Каза, че бил полицай и е лежал смъртна присъда, че нищо не го интересува. Попита дали може да правим секс“, спомня си ученичката.

Тя не е отишла в полицията именно заради заплахите, но и защото нямало доверие на правосъдието. „Притеснявам се, защото прокуратурата, ако не реши да влезе в затвора за години и да си изплати за това, което е направил с нас, той ще излезе и ще продължава“, обясни тя.

Промяната в нея първо забелязала майка ѝ. „Много зле ѝ се отрази. Постоянно питаше какво става. Аз бях коренно променена, не говорех с никого, не общувах толкова много с приятелки, затварях се в себе си и си казвах, че ще мине този стрес“, спомня си тя.

Мъжът идвал в дома на момичето в отсъствието на майката, която работи на смени, а понякога ходи и на гости при сина си. Заради странното поведение на дъщеря си, тя решила да сложи камери в дома си и да види какво се случва. Брат ѝ също ги е видял и се е заел със случая. Намерил и други негови жертви, включително и момчета и малолетно дете. Обърнал се към медиите, за да не се неглижира случая от органите на реда. Той призна, че се страхува за семейството си.

Ученичката опитвала да заплаши насилника с насилника. „От затвор се излиза. От гробищата – не“, отговорил ѝ той.

Мъжът е с повдигнати обвинения за изнасилване. Присъдата, която може да получи е от две до осем години затвор.

 

24chasa.bg

Предишна ОБЩИНА КОТЕЛ ОРГАНИЗИРА КОЛЕДЕН БАЗАР ОТ 19 ДО 31 ДЕКЕМВРИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини

ЦЯЛОТО ОБЩИНСКО РЪКОВОДСТВО НА НОВА ЗАГОРА ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ В СЕЛО ЛЮБЕНОВА МАХАЛА

Ако имаше журналист или писател, който да опише драмата в село Любенова махала, станала на днешния ден преди 145 години, то това новозагорско село щеше да е не по-малко известно

Новини

МОН ПРЕДЛАГА УЧЕБНАТА ГОДИНА ДА СЕ УДЪЛЖИ С ДВЕ СЕДМИЦИ ЗА ПЪРВИ – ШЕСТИ КЛАС

Учебната година да се удължи с две седмици за всички ученици от първи до шести клас, планира Министерството на образованието и науката. Това обяви министърът на образованието Красимир Вълчев след

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Някакъв се оплаква в полицията: – Ограбиха ми къщата! Всичко ценно ми взеха! – Можете ли да направите опис на изчезналите вещи? – Да. Общо 53 предмета. – Така