НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ КОЛЬО МИЛЕВ ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В СУ „ЙОРДАН ЙОВКОВ“
17.09.2019 990 Прегледи

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ КОЛЬО МИЛЕВ ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В СУ „ЙОРДАН ЙОВКОВ“

С много усмивки и огромно вълнение започна новата учебна година в Средно Училище “Йордан Йовков“ в Сливен. Официален гост на събитието бе народният представител Кольо Милев. Той благодари за поканата и възможността да сподели вълнението от денят, в който първият училищен звънец отеква в цяла България.

Генерал Милев с вълнение припомни за първите стъпки в това училище на своите деца. Народният представител поздрави учителите за благородното им дело на будители и просветители. Кольо Милев добави, че, за да бъдат училищата иновативни и конкурентоспособни, те трябва да бъдат подкрепяни от общинските администрации, държавните институции и цялото общество. На учениците, генерал Милев пожела дръзновение и устрем, за да растат като достойни и осъзнати хора.

 

kanal6.bg

Предишна ПОЧИТАМЕ СВЕТИТЕ МЪЧЕНИЦИ ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ И МАЙКА ИМ СОФИЯ
Следваща СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГС "СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ" ВЕЧЕ СА " НЕПОСЛУШНИТЕ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МНОГО ДЪЖД И СИЛЕН ВЯТЪР В ОБЛАСТИТЕ СЛИВЕН И ЯМБОЛ

Жълт код за силен вятър и обилни валежи е обявен за 11 области в страната. Това сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), цитирана от „Фокус“.

Новини Сливен

„НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ЕАД ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА РИСУНКА НА ТЕМА „ВОДАТА И ИЗМЕНЕНИЕТО НА КЛИМАТА“

По повод 22 март „Световен ден на водата” и професионален празник на „Напоителни системи” ЕАД, Дружеството организира традиционния си конкурс за рисунка. Тази година темата е  „Водата и изменението на

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

Днес 31.10 /сряда/ поради авария ще бъде прекъснато водоподаването в с. Желю войвода  до 16.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.