НАРАСТВА БРОЯТ НА НОВОЗАБОЛЕЛИТЕ С COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

НАРАСТВА БРОЯТ НА НОВОЗАБОЛЕЛИТЕ С COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Продължава да расте броят на нозобалолелите с Covid-19 в община Сливен, сочи справката за изминалата седмица. 367 са новорегистрираните случаи. Излекуваните са 202 души, броят на починалите е 20. Активните случаи към момента са 716.
За сравнение, данните от предходния период,  20 – 26 септември, показват, че новозаболелите тогава са били 231, а активните случаи – 571.

От началото на епидемията в общината са регистрирани общо 9454 заболели, излекуваните са 8228, битката с болестта са изгубили 510 души.

На 100 000 души за 14 дни заболелите в общината са 472.
Община Сливен напомня на гражданите да бъдат отговорни и да продължават спазването на противоепидемичните мерки – дистанция, носене на маски, дезинфекция на повърхности и лична хигиена.

Предишна ГОРЯЩ БОЙЛЕР ПРЕДИЗВИКА ПОЖАР ТАЗИ НОЩ В СЛИВЕН
Следваща СЪБИТИЯТА ПО ПОВОД ДИМИТРОВДЕН - СЪОБРАЗЕНИ С АКТУАЛНАТА ПАНДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНСКИ ПОДАРЪК ЗА ПОЛИЦЕЙСКОТО УПРАВЛЕНИЕ В СЛИВЕН

Компютърна техника, включваща 14 принтера, 14 компютъра и 2 лаптопа получи от Община Сливен полицията.Те ще се използват за нуждите на Детска педагогическа стая и за дейността на районните инспектори.

Новини Сливен

„НЕПОСЛУШНИТЕ“ ИЗЛИЗАТ С ЛИСТА ОТ 17 КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ

Момчил Пантелеев и Стефан Христов, известни като „Непослушните“, излизат на изборите в Сливен с листа от 17 кандидати за общински съветници. Водач е Пантелеев, който е и кандидат за кмет

Новини Сливен

ИЗЛОЖБА “100 ГОДИНИ НИКОЛАЙ БОЕВ” ГОСТУВА В КОТЕЛ

Изложбата по случай 100 години от рождението на Николай Боев, организирана от Регионален исторически музей-София, гостува в Природонаучния музей в Котел. Експозицията ще може да бъде разгледана от 11 до