НАМЕРЕНИЯТ МЪРТЪВ БИЗНЕСМЕН Е БИЛ ПРОСТРЕЛЯН С ПИСТОЛЕТ
юли 22, 2020 5884 Прегледи

НАМЕРЕНИЯТ МЪРТЪВ БИЗНЕСМЕН Е БИЛ ПРОСТРЕЛЯН С ПИСТОЛЕТ

Бизнесменът, който на 21 юли сутринта бе открит мъртъв край сливенското село Панаретово, е бил прострелян с пистолет. Това е показала аутопсията на тялото, научи Sliveninfo. Информацията бе потвърдена от три независими източника.

Sliveninfo първи съобщи за смъртта на 45-годишния Стоян, който е търгувал със селскостопанска техника и се е занимавал с отглеждане на сливи.

Днес от МВР – Сливен официално съобщиха, че разследват смъртта на 45-годишен мъж.

Убитият бизнесмен е имал къща в Кермен, където обикновено ходел през почивните дни.

Sliveninfo научи, че извършителят на престъплението се издирва с помощта на десетки полицаи. Разследването се води от Окръжна прокуратура – Сливен.

Предишна ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА МЕРЦЕДЕС В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН НЕ ПРЕДВИЖДА ЗАКРИВАНЕ НА УЧИЛИЩА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА КРАДЕЦ В СЛИВЕН

Задържан е  извършител на кражба на пари и лични документи от лек автомобил, паркиран в района на Техническия университет в Сливен. 29-годишният Г.К. е задържан вчера в дома си от

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ СВЕЩЕНИК ЩЕ ОТСЛУЖИ МОЛЕБЕН ЗА ДЪЖД И ЗОВЕ ДА СЕ МОЛИМ

Незапомнената зимна суша накара църквата да се намеси. Сливенският свещеник отец Йоан, който някога бе танкист от армията, обяви, че ще отслужи молебен за дъжд. Той призовава хората да се

Новини Сливен

БОНЬО – В АРЕСТА, ИВАНКА С ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Боньо С. Той е обвинен за това, че на 08.07.2019 г. в гр. Сливен, в съучастие с Иванка Ч.