НАМАЛЯВА СЕ СКОРОСТТА НА ДВИЖЕНИЕ ПО БУЛ. „БАНСКО ШОСЕ“. ЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАН И СВЕТОФАРЪТ НА „ИЛИНДЕНСКО ВЪСТАНИЕ“
19.01.2024 3291 Прегледи

НАМАЛЯВА СЕ СКОРОСТТА НА ДВИЖЕНИЕ ПО БУЛ. „БАНСКО ШОСЕ“. ЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАН И СВЕТОФАРЪТ НА „ИЛИНДЕНСКО ВЪСТАНИЕ“

Скоростта на движение по булевард „Банско шосе“ ще бъде намалена от 70 на 50 км/ч. Ограничението ще важи за участъка от разклона за село Чинтулово до пътния възел I-6. Това реши на първото за тази година заседание Общинската комисия по безопасност на движение по пътищата. Предложението беше внесено от Областната дирекция на МВР по повод множеството пътни инциденти в района, в това число със смъртен случай. Общината ще уведоми допълнително участниците в движението кога решението влиза в сила.

Обсъдена беше идеята да се изгради локално платно от булевард „Цар Симеон“ към улица „Илинденско въстание“ и ще бъде ремонтиран светофарът на „Илинденско въстание“ в посока „Миролио“ на булевард „Стефан Караджа“.

На заседанието беше представен отчет за дейността на Общината по безопасност на движение по пътищата за 2023 година и беше приет план за настоящата година. Отчетът и планът са публикувани на официалния сайт на Община Сливен. Може да се запознаете с тях на следните линкове:
https://mun.sliven.bg/uploads/CAEF8E080F557B43BA239D1BDADC76BE

https://mun.sliven.bg/uploads/52FB42EBE714175154A6CB518AC3FFA5

Предишна В НОВА ЗАГОРА СПИПАХА ДРОГИРАН ШОФЬОР
Следваща ЦЕНТЪР ЗА МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА ОТКРИХА В ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ С КАЧУЛКИ АТАКУВАХА КЪЩА В СЛИВЕН

Полицаи с качулки атакуваха къща в сливенския квартал „Ново село“. По неофициална информация, по време на акцията е намерена дрога. „Беше като на кино, полицаите се качваха и по покрива.

Новини Сливен

ЖИТЕЛИТЕ НА КОТЕЛ ДАДОХА СВОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО „ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ“ И ПОДКРЕПИХА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА ЛЕВИЦАТА

На среща с народните представители от ПГ на „БСП за България“ в Котел, жителите на общината  поискаха повече държава и законност в малките общини, както и местните данъци в малките

Новини Сливен

ЕДИН ИЗНЕНАДВАЩ ВЕЧЕРЕН ПРОТЕСТ В СЛИВЕН

Между 40-50 души протестираха тази вечер в Сливен. Срещу всичко. Групата се събра пред паметника на Хаджи Димитър около 18 часа, а 40 минути по-късно потегли покрай общината, по ларгото.