НАЙ-ГОЛЯМАТА ШИВАШКА ФАБРИКА В СЛИВЕН ЗАТВОРИ ВРАТИ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА

НАЙ-ГОЛЯМАТА ШИВАШКА ФАБРИКА В СЛИВЕН ЗАТВОРИ ВРАТИ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА

Най-голямата шивашка фабрика в Сливен затвори врати и освободи своите работници заради кризата с коронавируса, научи Sliveninfo. Всичките 150 шивачки на фирма „Джоди“ са на трудовата борса.

„Освободих ги, защото нямаме поръчки от нашите контрагенти от Европейския съюз, за където традиционно изнасяме продукцията си. Това е жестоко последствие от кризата с коронавируса. Много шивашки предприятия са потърпевши“, каза пред Sliveninfo Живко Илиев, който е собственик на фабриката. Той се надява през следващия сезон всичките му работници отново да се включат в дейността на пълни обороти.

Предишна БОКЛУЦИ "БОДАТ ОЧИ" В ДВОРА НА СЛИВЕНСКО УЧИЛИЩЕ
Следваща 10 013 СА ЛИЧНИТЕ КАРТИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ВАЛИДНОСТ ЗА 2020 ГОДИНА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

53 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

2498 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас през последното денонощия при направени 6450 PCR теста. Инфектираните с COVID-19 са 38,7 на сто от изследваните, показват данните в

Новини Сливен

В ТВЪРДИЦА Е УСТАНОВЕН СЛУЧАЙ НА НАРУШАВАНЕ НА КАРАНТИНАТА

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 552 проверки за спазване карантина на

Новини Сливен

РЗИ-СЛИВЕН: ОТ 18 НОЕМВРИ ПУШАЧИТЕ ДА ОПИТАТ СПИРАНЕ НА ЦИГАРИТЕ

За поредна година в третия четвъртък на месец ноември се отбелязва Международния ден без тютюнопушене. Тази година Националната кампанията ще премине под мотото: „Да спечелим заедно: един месец без никотин!”.