НАЙ-ГОЛЯМАТА КОМПАНИЯ ЗА ОНЛАЙН ТАКСИТА В БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В СЛИВЕН С ЛЕТЯЩ СТАРТ
януари 23, 2019 7843 Прегледи

НАЙ-ГОЛЯМАТА КОМПАНИЯ ЗА ОНЛАЙН ТАКСИТА В БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В СЛИВЕН С ЛЕТЯЩ СТАРТ

Най-голямата компания за онлайн поръчки на таксита в страната „Taxistars“ влиза мощно в Сливен чрез своите партньори от града под Сините камъни „Stardust“.

„Много съм доволен от първите три месеца, в които въведохме онлайн поръчки на таксита“, обяви пред журналисти в сряда Атанас Шарков, управител на „Taxistars“.

Той изтъкна предимствата на електронното поръчване на такси.

„Този тип поръчка онлайн е много по-бърза. Всеки може да се регистрира чрез своя смартфон, след което просто трябва да натиснеш бутона. Клиентът получава информация къде е таксито, което е повикал, снимка на шофьора с неговото име, рейтинга на водача, и всичко това за време около секунда. Предвидили сме и опция заплащането да става по електронен път, чрез карта, която трябва само да се регистрира в мобилното приложение на смартфона ви“, каза Атанас Шарков.

Онлайн поръчката на такси дава 100 % гаранция за цената на пътуването.

„Въвели сме алгоритъм, който изчислява най-прекия път. Ако има отклонение повече от 5% от разстоянието, парите се връщат на клиента, без шофьора да има каквото и да е участие“, каза бизнесменът.

Компанията е предвидила възможност и за клиенти, които нямат смартфони. Те могат да се свържат с гласов оператор на безплатния национален телефон 0877 144 144, след което да кажат обичайния си адрес. От втория път нататък тези клиенти трябва просто да натискат един бутон и таксито ще идва на същия адрес. От тази опция се ползват хора в затруднение, по-възрастни или такива, които просто поръчват такси само от дома си или офиса си.

„В София ние работим по този начин с близо 2 000 таксита. В Сливен за три месеца такситата станаха от 15 на 22. Амбицията ни е да обхванем около половината таксиметрови коли в града. Националният ни телефон 0877 144 144 е голямо предимство. Защото днес хората са мобилни, често пътуват и могат да използват онлайн такси в голяма част от страната“, заяви Атанас Шарков, чиято фирма „Taxistars“ е инвестирала 1,5 млн. лева в новия вид услуга.

Предишна ПЕНСИОНЕРКА ХАРИЗА 4000 ЛЕВА НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ
Следваща ГРИПНАТА ЕПИДЕМИЯ В ЯМБОЛ Е УДЪЛЖЕНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

23-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН С НАРКОТИЦИ В НОВОЗАГОРСКО СЕЛО

Иззети наркотици и един задържан при операция срещу наркоразпространението. Акцията е проведена на 15 декември от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към ОДМВР-Сливен със съдействието на екипи от

Новини Сливен

ДЕЯН ДЕЧЕВ УЧАСТВА В СЪВЕТА НА ПЕС В ЛИСАБОН

Зам.- председателят на Общински съвет – Сливен Деян Дечев е в делегацията на БСП за участието в съвета на ПЕС в Лисабон. Домакини на събитието са Сергей Станишев и португалския

Новини Сливен

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОКТЕЙЛ НА 21 ДЕКЕМВРИ СЪБИРА СРЕДСТВА ЗА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ХЕМОДИАЛИЗА

Болничното настоятелството при МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен и Фондация „Обществен дарителски фонд“ организират благотворителен коктейл под надслов „Да дарим сигурност за пациентите на хемодиализа в Сливенска област“. Събитието ще се

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

twelve − 8 =