НАЗНАЧЕНА Е ДЪРЖАВНА ПРИЕМАТЕЛНА КОМИСИЯ ЗА НОВИЯ СВЕТОФАР ДО ПАЗАРА В СЛИВЕН
юли 22, 2019 1419 Прегледи

НАЗНАЧЕНА Е ДЪРЖАВНА ПРИЕМАТЕЛНА КОМИСИЯ ЗА НОВИЯ СВЕТОФАР ДО ПАЗАРА В СЛИВЕН

Регионалната дирекция на национален строителен контрол /РДНСК/ – Сливен със своя заповед назначи Държавна приемателна комисия за новия светофар до пазара. Комисията ще се събере и ще започне работа на 24 юли от 14 часа и трябва да приключи работа до десет работни дни. Насрочването на комисията беше поискана от кмета Стефан Радев. Дейностите по монтажа на светофарната уредба стартираха в края на април по негова инициатива заради необходимостта от регулиране на интензивното движение на автомобили и пешеходци в района. Целта е да бъдат осигурени повече ред и безопасност при шофиране и преминаване през пешеходната пътека.

Строителството на светофара завърши през юни, когато беше издаден акт 15.

От април до момента се спазват всички законоустановени срокове за пускане в ескплоатация на подобни обекти и се следват всички необходими процедури.

Предишна НОМИНИРАХА ИВАН ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЪРВИЯТ ЗВЪНЕЦ УДАРИ ЗА 1704 УЧЕНИЦИ В УЧИЛИЩА ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ

На 15 септември в община Котел новата учебна 2022/2023 година започна за 1704 ученици в училищата на общинско и държавно финансиране. 1461 ученици влязоха в класните стаи в деветте общински

Новини Сливен

МИСИЯ „ХИЖАР“

На малко повече от 30 километра от Сливен, по витите пътища на Стара планина, се намира местността Карандила, част от природен парк „Сините камъни“. Сред най-честитите й посетители са жителите

Новини Сливен

ЦЕНТРАЛНИЯТ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ В СЛИВЕН СЪКРАЩАВА ХОРА ЗАРАДИ НАМАЛЕЛИ ПРИХОДИ ОТ СВЕЩИ

Централният православен храм в Сливен „Свети Димитър“ съкращава служители заради намалели приходи от свещи след обявяване на епидемията от коронавирус. „От четири служителки в църквата бях принуден да съкратя две.