НАД 70 ДЕЦА В ЛЕТНИЯ ЛАГЕР НА МКБППМН-СЛИВЕН
юни 27, 2022 1153 Прегледи

НАД 70 ДЕЦА В ЛЕТНИЯ ЛАГЕР НА МКБППМН-СЛИВЕН

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/, продължава спортните инициативи по училищата в община Сливен, като част от превантивната си работа.

През учебната 2021/2022 г.,  на територията на няколко училища от община Сливен, бяха проведени тренировки по различни видове спорт – лека атлетика, волейбол, футбол, олимпийско карате, спортни игри. За периода през програмата преминаха близо 250 ученици.

За финал на програмата, Комисията организира спортен летен лагер край морето от 23 до 26 юни. В него участваха 73 ученици, с най-голяма активност в тренировките, показали положителни резултати и редовно посещаващи учебни занятия. На лагера се проведоха общи тренировки по всички видове спорт, съвместно с ръководителите, като всеки от участниците имаше възможност да покаже напредъка и постиженията си. В програмата на лагера бяха организирани още плажна анимация, лагерен огън, стрелба с лък, стена за катерене по групи, танцов кръжок и др.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използва случая да благодари на ръководствата на училищата, за доброто взаимодействие и ефективното партньорство в работата по превенция на противообществените прояви.

Предишна ДИМИТЪР МИТЕВ:ПРАВАТА НА ЕДНИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗА СМЕТКА НА НЕЧИИ ДРУГИ
Следваща НАЦИОНАЛНИЯТ ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ФЕСТИВАЛ "СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ"-МНОГООБРАЗЕН И ОЩЕ ПО-МАЩАБЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАДЛЕН АЛГАФАРИ ПРЕДСТАВИ НОВАТА СИ КНИГА В ЦЕНТЪР „СЕНС“ В СЛИВЕН

В петък вечерта известната психоложка и писателка Мадлен Алгафари представи новата си книга „Поправителен за родители“ пред гостите в център „Сенс“. С изискан коктейл и в приятна обстановка, посетителите успяха

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ТЕЦ – СЛИВЕН

Поради възникнала авария в топлопреносната мрежа, Ви уведомяваме, че ще бъде спряно топлоподаването от 09:00 ч. до 20:00 часа на 15.02.2019 г. към д-р К. Стоилов 1 от 09:00 ч.

Новини Сливен

БЛИЗО 60 000 КЪСА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ СА ИЗЗЕТИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ОДМВР – СЛИВЕН

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен са извършили проверки на превозни средства и частни домове в хода на специализирана операция по противодействие на  престъпления против данъчната система.