НАДУВАЕМИ АТРАКЦИОНИ ВЕЧЕ РАДВАТ НАЙ-МАЛКИТЕ ЖИТЕЛИ НА СЛИВЕН
31.05.2024 411 Прегледи

НАДУВАЕМИ АТРАКЦИОНИ ВЕЧЕ РАДВАТ НАЙ-МАЛКИТЕ ЖИТЕЛИ НА СЛИВЕН

Три големи надуваеми атракциона вече радват децата на Сливен. Съоръженията са разположени на площад „Хаджи Димитър“ и са организирани от Община Сливен по повод Международния ден на детето – 1 юни. Всеки малчуган, който иска да се забавлява, може да го направи напълно безплатно за един час, за да не се получава струпване. Възрастовата граница, за която е позволено ползването на надуваемите забавления, е от 3 до 10-годишна възраст. Атракционите могат да се посетят днес до 22 часа и утре от 9 до 21 часа.

За поредна година Община Сливен и Фондация „Изиарт“ обединяват усилия в организацията за Празника на детето. За 1 юни са предвидени работилници, които ще радват малчуганите от 12 до 20 часа. Ще има и специални игри – приложение за мобилни телефони „Музеен детектив“, което може да бъде активирано в пространствата на Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“ и галерия „Сирак-Скитник“.

Предвидени са също работилници – по стъклопис, архитектура, пясъчни рисунки, плъсти, сапунена работилница, грънчарство, макиаж и др. На откритата сцена пред Общината в 16.30 часа ще започне представлението на Държавния куклен театър „Костенурката Нурка“. Ще бъде показана и истинска пожарна кола, на която малчуганите ще могат да се качат и да усетят вълнението, влизайки в ролята на огнеборци. Предстоят и още много изненади и забавления през целия ден.

Предишна СЕКТОР „ПЪТНА ПОЛИЦИЯ”-СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ В НАМАЛЕН СЪСТАВ
Следваща С „ИГРИТЕ НА МОЕТО ДЕТСТВО“ В НОВА ЗАГОРА ЗАПОЧНАХА ПРАЗНИЦИТЕ ЗА ДЕЦАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАРИЯ ЧОМПОВА ОГЛАВИ КОМИСИЯТА ЗА ИЗБОР НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП

Мария Чомпова е избрана за председател на комисията, която трябва да проведе избора на национален председател на БСП в Община Сливен, научи Sliveninfo. Решението е взето от пленума на социалистите.

Новини Сливен

ШАМПИОНСКА ПРЕГРЪДКА ЗА ДПС В СЛИВЕН

Заместник – председателят на ДПС инж. Янко Янков и ръководството на партията в Сливен проведоха днес среща с републиканския шампион по бокс в категория 91 кг Кристиан Димитров и  треньора

Новини Сливен

РЗИ ЗАПОЧВА ИМУНИЗАЦИЯ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „НАДЕЖДА”

На 29.06.2021 г. /вторник/  от  10,00 до 12,00 часа, мобилен екип на Регионална здравна инспекция-Сливен ще извършва имунизации срещу COVID-19 на адрес гр. Сливен, кв. Надежда, ул. “Калиакра“ №4, в МЦ “Надежда“. Всеки, който желае може да бъде имунизиран.