„НАДЕЖДА“ ИСКА СВОИ СЪВЕТНИЦИ И ТЕРЕНИ ЗА НОВИ ЖИЛИЩА

„НАДЕЖДА“ ИСКА СВОИ СЪВЕТНИЦИ И ТЕРЕНИ ЗА НОВИ ЖИЛИЩА

Жители на кв. „Надежда“ влизат в новата Европейска Народна Партия – България, чието учредяване ще стане през месец януари в НДК.

„Вече 137 жители на квартала сме се записали за членове. Целта ни е на местните избори да влезем в общинския съвет и да работим за даване на места за строителство на нови домове в Сливен на хората от кв. „Надежда“. Досега не сме имали представител от квартала в местния парламент, а при нас не се инвестира, въпреки че в „Надежда“ живеят 20 000 души, заяви пред журналисти Димитър Петров, който представлява ЕНП-България в Сливен. Петров е работил в административния център на кв. „Надежда“. Той поиска и узаконяване на строителството в квартала.

„Възможно е разширението да бъде и към летище „Бършен““, каза Петров. Според него в новата партия влизали не само роми, а и турци, и българи.

„Четири семейства каракачани от „Речица“ идват при нас“, подчерта Димитър Петров.

В Сливен дойде и националният шеф на ЕНП-България Пламен Александров, който се оказа, че е бил треньор по бокс. Тази си професия упражнявал доскоро в Турция, а единият му родител бил от Скопие. Той не успя максимално точно да обясни причините партията да се нарича ЕНП-България, като по този начин дублира инициалите на най-голямата европейска партия. Александров каза, че имал предложение за финансиране от различни бизнесмени, но не искал. Той очаквал 6 000- 7000 души да присъстват на учредителния конгрес на ЕНП-България през януари в столицата.

 

Предишна "УЧЕБНИЦИ, ИЗДАДЕНИ В БОЛГРАДСКАТА ГИМНАЗИЯ (1861 - 1875)" И "КНИГА ЗА МЕНЕ СИ" ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ В ПЕТЪК
Следваща ВАНДАЛСКА ПРОЯВА И ВЪРХУ КОЛЕДНАТА УКРАСА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

СПИПАХА ШОФЬОР С ФАЛШИВА КНИЖКА

Водач с фалшива шофьорска книжка е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 7 ноември, в 14,00 часа, на улица „Стефан Караджа“, е спрян за проверка лек автомобил

Новини Сливен 0 коментара

АБВ-СЛИВЕН КАНИ ИЗБИРАТЕЛНО ЖУРНАЛИСТИ ЗА СРЕЩА С ПЪРВАНОВ

Организацията на АБВ в Сливен кани избирателно журналисти за среща с основателя на партията Георги Първанов. Само част от медиите в Сливен са били уведомени за изявата на бившия президент

Новини Сливен 0 коментара

УЧЕНИЦИ ОТ ОУ „ЮРИЙ ГАГАРИН“ С ПОЕТИЧЕН РЕЦИТАЛ, ПОСВЕТЕН НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

145 години от героичната саможертва на Васил Левски отбелязаха  на 14.02. ученици от ОУ „Юрий Гагарин“ в Сливен. Те представиха поетичен рецитал и презентация под надслов ,, За тебе, Апостоле!”.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

five × two =