НАГРАДИ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА „СТАНИ ПРИЯТЕЛ НА СЛИВЕН“ ЗА 2022 г.

НАГРАДИ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА „СТАНИ ПРИЯТЕЛ НА СЛИВЕН“ ЗА 2022 г.

За шеста поредна година бяха наградени победителите в Кампанията „Стани приятел на Сливен“. Всеки турист, посетил и събрал десетте печата от включените обекти, участва в томбола, която се провежда ежегодно на 26 октомври, Димитровден – празникът на град Сливен. В рамките на кампанията се провеждат и три конкурса:
– за есе на тема „Аз станах приятел на Сливен, защото…“,
– за снимка на тема „Сливен ме изненада приятно с…“,
– за рисунка на тема „Ще се върна отново в Сливен, за да видя пак…“
Победители и събрали всички печати през 2022 г. са, Михаела Петкова Федин, Магдалена Петкова Федин, Кристиян Добромиров Желев, Габриела Добромирова Желева.
В конкурса за снимка бе наградена Диана Димитрова Коева от гр. Варна
Наградите, които участниците получиха са туристически раници с логото на кампанията и текст: Приятел на Сливен.
Всички участници споделиха с вълнение и радост, че кампанията им е донесла много приятни изживявания, все по-голяма гордост от културно-историческото ни наследство и заявиха, че с огромно желание популяризират кампанията „Стани приятел на Сливен” сред свои близки и приятели в България и по целия свят.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛА "ТРАКИЯ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АВТОМОБИЛ С ПЕТИМА ПАСАЖЕРИ СЕ ОБЪРНА НА МАГИСТРАЛАТА

На 18 юли, в 08,02 часа, в РУ-Нова Загора, е получен сигнал за възникнало пътно произшествие на автомагистрала „Тракия“ в района на 256-ти километър. Лек автомобил „Опел Астра“, управляван от

Новини Сливен

БАЗАРЪТ ЗА ПРОДАЖБА НА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 10 ФЕВРУАРИ ДО 1 МАРТ

Традиционният базар за мартеници в Сливен ще се проведе от 10 февруари до 1 март. Със заповед на кмета Стефан Радев са определени и следните места за търговия на открито:

Новини Сливен

Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЗДРАВЯВА ЛЕКАРИТЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав Петров, поздравява всички лекари в болницата и колегите си от здравните заведения в областта. „Днешният ден е специален за българските